شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
آیت الله شرعی

حوزه/ مرکزمدیریت حوزه های علمیه خواهران در پیامی درگذشت آیت الله محمدعلی شرعی موسس حوزه های علمیه خواهران را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری«حوزه»، پیام تسلیت مرکزمدیریت حوزه های علمیه خواهران در پی ارتحال   آیت الله   محمدعلی  شرعی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم     

انا لله و انا الیه راجعون

قال رسول الله صلی الله علیه وآله و سلم :

اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لا یسدها شی

خبر ارتحال عالم عامل و ربانی ، مجاهد خستگی ناپذیر، اسوه زهد و تقوا ، بنیانگذار و موسس حوزه های علمیه خواهران ، ابو الشهید مرحوم آیت الله حاج شیخ محمد علی شرعی موجب تالم و تاثر شدید گردید.

آیت الله شرعی که پرورش یافته محضر بزرگانی همچون حضرات آیات بروجردی ،  امام خمینی ، صدر ، خوانساری ، اراکی و گلپایگانی رحمت الله علیهم اجمعین  بود از معدود دانشوران حوزوي است كه عمر با بركت وي در نشر و گسترش معارف خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام و ارائه خدمات گوناگون فرهنگي، علمي، سياسي و اجتماعي و تربيتي سپري شده است .

آن مرحوم در کنار تدریس دروس عالی حوزوی جهت  ایجاد تشكيلات منسجم در حوزه هاي علميه براي ارتقاي وضعيت علمي و آموزشي طلاب و فراهم نمودن زمينه هاي لازم در مبارزه با رژیم طاغوت، مدیریت مدرسه رضویه را بر عهده گرفت و سالهاي متمادي در آنجا به كار و تلاش پرداخت. مبارزه با جریانهای انحرافی وابسته به فرهنگ غرب بویژه وهابیت در آن زمان ، رفع شبهات از اذهان طلاب گرامی و هزاران برنامه مرتب و منظم فرهنگی را میتوان از شاخصه های آن فقید سعید دانست.

آن مرحوم را میتوان به حق يكي‌ از چهره‌هاي‌ سياسي‌ و فرهنگي‌ معاصر دانست‌. مبارزه‌ مداوم‌ وي‌ بر عليه‌ نظام‌ طاغوت‌ موجب‌ شد تا در عاشوراي‌ سال‌ 1342 ‌ دستگير و به زندان رود و شکنجه های متعددی را متحمل گردد .

 هم بند شدن در زندان با بزرگانی همچون  آية‌الله‌ بهاءالدين‌ محلاتي‌، آية‌الله‌ خادمي‌ اصفهاني‌، شهید مطهری شهید هاشمی نژاد و آیت الله فلسفی ثمرات ‌بسياري‌ براي‌ نهضت‌ و مردم‌ را در پي‌ داشت‌.

انتشار و تکثیر  وسیع سخنرانيها و اعلامیه های  رهبر کبیر انقلاب حضرت امام  خمینی‌ (قدس الله نفسه الزکیه ) در ميان‌ افراد انقلابي‌ مخصوصا چاپ‌ و نشر سخنراني‌ مشهور حضرت‌ امام‌ (قدس الله نفسه الزکیه) در پانزدهم‌ خرداد سال 1342 از فعالیتهای مهم ایشان در دوران خفقان بود.

پس از انقلاب همراهی و همگامی آن مرحوم با حضرت امام رحمت الله علیه و بعد از ایشان تبعیت از مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای مدظله العالی، ولایتمداری ایشان را به خوبی ثابت نمود

 اعتماد بالای  علماء و مراجع بزرگوار بویژه مقام معظم رهبری مد ظله العالی به وی آن مرحوم را در جمله فعال ترین عضو تاثیر گذار در جامعه محترم مدرسین قرار داد  که اثرات آن همیشه ماندگار و جاودان می باشد.

تنها گوشه ای از خدمات ماندگار آن فقید سعید را میتوان ، حضور و تاثیر گذاری در عرصه های بزرگ انقلاب ، تاسیس موسسات فرهنگی بزرگ و مختلف همچون موسسه عاشورا ، حمایت گسترده در جهاد مدرسه سازی و ساخت مدارس آموزش و پرورش ، حمایت گسترده در ساخت منازل مسکونی و اهداء به مستمندان و مستحقان ، تاسیس حسینیه با عظمت شهدا در قم ، تاسیس مصلی بزرگ قم ، تاسیس درمانگاه تخصصی مصلی در قم ، تاسیس دانشگاه بزرگ فاطمیه جهت پرورش دکتر و متخصص ویژه بانوان ، تاسیس جامعه اسلامی ناصحین ، حضور دو دوره در مجلس شورای اسلامی بعنوان نماینده مردم ولایتمدار و شریف قم ، ریاست کمیسیون اصل نود ، فعالیت گسترده در امور عمرانی استان قم ، تاسیس دانشگاه پیام نور و هزاران کار عام المنفعه دانست .

عشق به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام بویژه حضرت ابا عبد الله الحسین علیه السلام آنقدر در ایشان مشهود بود که با شنیدن نام سرور و سالار شهیدان از خود بیخود میشد و در این راه والا و ارزشمند  فرزند عزیز و بزرگوارش شهید حجت الاسلام والمسلمین محمد تقی شرعی را تقدیم اسلام و قرآن نمود.

یکی از بارزترین باقیات الصالحات آن عزیز را میتوان تاسیس حوزه های علمیه خواهران در سراسر کشور اسلامی و جامعه الزهرا سلام الله علیها در قم دانست که امروزه با عمر کوتاه بیست ساله ده ها هزار خواهر عالمه و فاضله را تحویل جامعه بزرگ دینی داده است .

مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران  ارتحال این عالم عامل و مجاهد نستوه را به محضر مقدس حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف ، مقام معظم رهبری مدظله العالی ، مراجع عظام تقلید دامت برکاتهم علماء و حوزه های علمیه دامت تاییداتهم و بیت مکرم و معزز شرعی تسلیت می گوید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha