به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، عليرضا شريف در كميسيون مطالعات قرآنی و معرفتی منجی موعود كه بعداز ظهر امروز در مسجد مقدس جمكران با عنوان مفهوم شناسی واژه قرآنی ارتقاب در مطالعات مهدويت برگزار شد گفت: قرآن صرفاً يک متن ادبی نيست، بلکه کتابی جامع است که يک جنبه آن، هدايت به برنامه های الهی است.
وي با اشاره به اينكه در ترجمه و تفسير قرآن، واژه ارتقاب، هم معنا با انتظار در نظر گرفته شده و ظرافتهای معنايی آن ناديده انگاشته شده است، افزود: از کنار بسياری از موضوعات مرتبط با آخرالزمان، ذيل آيات ارتقاب عبور شده در حالی که توجه به آن میتوانست از معماهای روايات و اسرار پوشيده آخرالزمان پردهبرداری کرده و رفتار مناسب آن دوران را معرفی کند.
اين محقق و پژوهشگر تصريح كرد: در اين تحقيق سعی شده تا با روش تفسير تصويری، با اتکا به خود قرآن و سياق آيات ماجرای ناقه صالح(علیه السلام) در سوره قمر به مفهوم شناسی اين واژه پرداخته شود، تا شناخت دقيق «ارتقاب» راهگشای آيندهپژوهان و محققان حوزه مهدويت باشد، و معارفی کاربردیتر، در راستای برنامه های الهی قرآن، به دست دهد.
شريف، با اشاره به اينكه احاديث مهدوی، يکي از ثمرات ارتقاب معصومين(علیهم السلام) است، اظهار كرد: ارتقاب در قبال موضوعات آخرالزمانی قرآن، در اين زمانه نيز ميسر و بلکه وظيفه است و جايگاه ارتقاب قبل از چشم انتظاری و صبر است.
انتهای پیام ۳۱۳/۱۷