یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
وبلاگ

حوزه / مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد از بازدید ۲۹۴ هزاری از وبلاگ های طلاب خواهر یزدی در سه ماهه زمستان انجام گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه» از یزد، حجت الاسلام والمسلمین محمد کارگر شورکی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد، صبح امروز در اختتامیه دومین فراخوان بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی که در سالن فرهنگیان استان یزد برگزار شد، با اشاره به این که گاهی برخی این گونه القا می‌کنند که اسلام دین عزاست و شادی در دین اسلام نیست، اظهار داشت: ما از معصومین دستور داریم که در ایام شادی ما، شما شاد باشید و دیگران را هم شاد کنید.

این مقام مسئول اضافه کرد: شادی یک انسان شادی پیامبر اسلام است و اگر فردی کسی را شاد کند، خدا را شاد کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین کارگر شورکی با بیان اینکه اسلام با شادی و مراسم شادی نه تنها مخالف نیست، بلکه دستور شادی هم داده، گفت: اسلام مخالف لهو لعب و حرام است و اسلام مخالف مجلسی است که برای گناه آماده و یا گناهی صورت گیرد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد اظهار داشت: همایش بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی با هدف اینکه این فضا بر روی فرهنگ، خانواده و غیره چه تأثیری گذاشته و طلاب در مقابل این هجمه‌های فرهنگی چه کارهایی باید انجام دهند برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین کارگر شورکی به تعداد کل وبلاگ‌های خواهران طلبه استان یزد اشاره کرد و گفت: هم اکنون 671 وبلاگ توسط خواهران طلبه مدیریت می‌شود که این به معنای فعالیت همه آن‌ها نیست ولی طبق بررسی‌ها، 141 وبلاگ فعال هستند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد افزود: از این تعداد وبلاگی که توسط خواهران طلبه مدیریت می‌شود در فصل زمستان 5500 مطلب و 994 مطلب در فصل پاییز منتشر شده که رشد 550 درصدی داشته است.

وی با بیان اینکه تعداد بازدید وبلاگ‌های خواهران طلبه یزد در فصل پاییز 41 هزار بازدید در فصل زمستان 294 هزار بازدید بوده که شاهد رشد 715 درصدی هستیم پس این آمار نشان می‌دهد اگر دست اندرکاران برنامه داشته باشد و حمایت‌های خوبی از خواهران طلبه داشته باشند می‌تواند باعث افزایش تعداد وبلاگ در حوزه خواهران شود.

حجت الاسلام والمسلمین کارگر شورکی ادامه داد: باید دید در مقابل توطئه‌ها و هجمه‌های دشمن چه کاری انجام دادیم و همه می‌دانند که در فضای مجازی زمان و مکان مطرح نیست و با ایجاد جذابیت‌ها و تأثیرگذاری می‌توانیم به خوبی محاسن کلام اهل بیت(ع) را به دنیا برسانیم.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد با اشاره به این که فضای مجازی در گذشته در اختیار علما و طلاب نبود، گفت: اگر افرادی هستند که در این تهاجم شکار می‌شوند شما هم می‌توانید به عنوان یک فرصت انسان‌های مشتاق کلام و محاسن کلام اهل بیت(ع) و تشنه مطالب ناب اسلامی را در تمام دنیا احیا کنید و مطمئناً زمینه بسیار خوبی برای تحقق این امر وجود دارد.

وی در پایان با بیان اینکه زبان روز و هنر را باید به خوبی شناخت اضافه کرد: باید دید که مخاطب به چه مطالبی جذابیت پیدا می‌کند و در علم و تقوا به درجه‌ای برسید که خود در این راه غرق نشوید.

انتهای پیام/313/23

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha