جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ |۱۸ رمضان ۱۴۴۵ | Mar 29, 2024
امام جماعت مسجد بریتانیا به خاطر انتقاد از رژیم سعودی اخراج شد

حوزه/ اجمل مسرور که امام جماعت مسجدی در لندن که تحت کنترل مالی «لیگ جهان اسلام» می باشد، به خاطر اینکه بارها از رژیم سعودی و خاندان آل سعود انتقاد کرده، از امامت مسجد اخراج گردید.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» به نقل از middleeasteye، امام جماعت مسجدی در بریتانیا به خاطر انتقاد از خاندان سلطنتی آل سعود، اخراج شد.

واعظ بریتانیایی،  رژیم عربستان سعودی را عامل اخراجش از مسجدی در لندن دانسته است. به گفته اجمل مسرور مسجد فیتزروویا، که همچنین به عنوان مسجد خیابان گودج در مرکز لندن شناخته می شود با کمک های مالی «لیگ  جهان اسلام» عربستان کنترل می شود و علت اخراج این واعظ انتقاد از محمد بن سلمان و خانواده سلطنتی این کشور بوده است.

اجمل مسرور گفت که وی پیش از این نیز بارها به خاطر انتقاد از عربستان سعودی توسط لیگ جهان اسلام مورد بازخواست قرار گرفته است.

وی گفت: در طی 5 سال گذشته حداقل 5 بار به خاطر نظراتی که درباره عربستان سعودی داده بودم توسط مدیریت مسجد بازخواست شدم. آن ها از من می خواستند که درباره پادشاه یا رژیم آل سعود صحبت  نکنم. من چندین بار بحث و جدل هایی را با مدیر کنونی مسجد بر سر این موضوع داشتم. در پایان نیز به این نتیجه رسیدیم که من دیگر در مراسم مسجد از رژیم عربستان سعودی انتقاد نکنم اما اجازه داشتم که در اینترنت  و فضای مجازی حرف هایم را بزنم.

اخراج مسرور تنها چند روز پس از این اتفاق افتادکه وی در صفحه فیس بوک خود ویدئویی درباره عربستان سعودی گذاشته بود که خانواده سلطنتی آل سعود را «فاسد، مستبد و کاملا ضد اسلامی» توصیف می کرد. در جای دیگری وی شاهزاده آل سعود، محمد بن سلمان و همکارانش را متهم به بازداشت فعالان و علمای اسلامی کرده بود.

مسرور گفت: من 100% مطمئن هستم که  آنها من را به خاطر نظراتی که درباره محمد بن سلمان داده بودم اخراج کردند، چرا که من گفته بودم او یک اصلاح طلب نیست، بلکه یک سازگار شونده است. من همچنین آن ها را متهم کردم که بودجه مسجد را تنها خرج پروژه های سعودی می کنند.

وی افزود: زمانی که پرسیدم چرا اخراجم می کنید؟ آن ها به من گفتند که این دستور از مراتب بالاتر آمده، یعنی اینکه دولت سعودی می خواسته من اخراج شوم.

مسرور که امام جماعت مساجد در سرتاسر بریتانیاست، همچنین در یک بنیاد خیریه فعالیت می کند و پیش از این نیز کاندیدای انتخابات آزادی خواهان دموکرات در سال 2010 بوده و رئیس جامعه اسلامی بریتانیا نیز بوده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha