به گزارش خبرگزاری «حوزه»، محمود خالقی در نشست برخط، با مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران، به بیان توضیحاتی در خصوص ضرورت ارتباط مرکز مدیریت با مدیران استانی و مدارس پرداخت و بر استفاده از نظرات و تجربیات استانها تأکید کرد.
وی در ادامه با اشاره به مسئله رفع تعارض بخشنامهها در امور اجرایی گفت: در حال حاضر افرادی از مرکز برای پیگیری بخشنامههای ارسالی به استانها انتخاب شده اند و بخشنامههای ارسالی به استانها را رصد میکنند.
مسئول حوزه مدیریت حوزههای علمیه خواهران با با تأکید بر ضرورت توجه به گروههای آموزشی در مدارس علمیه خواهران عنوان کرد: یکی از مسائلی که مورد توجه مدیر مرکز قرار دارد و به آن توجه دارند، ایجاد گروههای آموزشی است و امیدوارم که استانها و مدارس نیز به این مسئله توجه داشته باشند.
وی به بیان توضیحاتی در خصوص سامانه آموزش پرداخت و گفت: در حال حاضر سامانه جدید آموزش به صورت آزمایشی فعال شده و در تلاش هستیم در نیمسال دوم از این سامانه به صورت رسمی رونمایی شود تا شاهد مشکلات سامانهای کمتری باشیم.
خالقی همچنین به تشریح ضرورت توجه به ۶ ساعت الزامی طلاب پرداخت و گفت: طلاب علاوه بر ساعتهای آمزوشی که برای آنها در نظر گرفته شده، باید ۶ ساعت به صورت الزامی در مدرسه حضور داشته باشند و برنامهریزی این ۶ ساعت بر عهده مدارس است.
گفتنی است: در پایان این نشست خالقی به سوالات مدیران استانی و مدارس در خصوص مسائل مختلف حوزههای علمیه خواهران پاسخ داد.