به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، سردار سعید قاسمی امروز در دومین نشست صمیمانه جمعی از ستایشگران جوان آستان اهلبیت(ع) که در سالن جلسات ساختمان قرارگاه خاتمالاوصیا برگزار شد، با اشاره به اینکه فرود و فرازها برای نظام اسلامی عبرتآموز بوده، اظهار کرد: اکنون در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی هر چند به سن بلوغ رسیدهایم اما نتوانسته مستندسازی مورد نیاز را برای انتقال تجربیات مورد نیاز به نسلهای آینده را به شیوه مطلوب رقم بزنیم.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب پدیده خارقالعاده و نمونه در مدیریت جامعه است، اضافه کرد: ایشان در عرصههای مختلف دستورات مورد نیاز را به مردم و مسئولان ارائه کردهاند که اگر به آن عمل میکردیم بسیار فراتر از جایگاه فعلی بودیم.
این یادگار هشت سال دفاع مقدس از هیأت بهعنوان برترین مجموعه برای تربیت نسل انقلابی و مذهبی یاد کرد و گفت: فقط مسجد و هیأت در شرایط فعلی میتوانند مروج فرهنگ ایثار و شهادت باشد و در این میان مداحان و سخنرانان نقش برجستهای را بر عهده دارند.
وی از گریه و شور بهعنوان لازمه کار مداحی نام برد و تصریح کرد: موضوع اصلی که باید مورد توجه صاحبان منبر قرار گیرد ارتقای سطح شعور و فهم مخاطبان است که میتواند منجر به تربیت درست و دینی شود.
قاسمی با اشاره به اینکه هدایت بخشی از مردم جامعه در اختیار هیأتیها قرار دارد، خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی نه فقط باید از ظرفیتهای در اختیار به شیوه مطلوب استفاده کنیم؛ بلکه باید با گسترش خدمات اجتماعی به دنبال توسعه ظرفیتها و بسترهای ارتباطی خود با مردم باشیم.
وی خاطرنشان کرد: هیأتها و انقلابیون باید به سمت محرومیتزدایی و خدمات اجتماعی حرکت کنند و در این راستا فعالیتها نباید فقط به عرصههای عمرانی و مادی محدود شود، چراکه برخی از محرومیتها فرهنگی، علمی و اجتماعی است.
قاسمی از گسترش مشکلات اجتماعی و نفوذ آن به در میان خانوادههای جامعه یاد کرد و گفت: اگر مردم در هیأتها گرهگشایی از مشکلات را مشاهده کنند به صورت فعالتر در این مجموعهها نه فقط حضور خواهند یافت بلکه مشارکتهای بیشتری نیز خواهند داشت.
این چهره جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی یادآور شد: آفتهای فرارو مداحان بسیار پرمخاطره است و گذر کردن از این آفتها نیازمند افرادی است که ایمان و تقوای بالایی داشته باشند.