یکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۸
وزارت ارشاد از اصحاب رسانه حمایت های اصولی کند

حوزه/ معاون پژوهش مدرسه علمیه امام صادق (ع) قروه تصریح کرد: نهادها و متولیان فرهنگی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید حمایت های اصولی و پایه ای از اصحاب رسانه و روزنامه نگاران داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در استان کردستان، حجت الاسلام مصطفی اسفندیاری صبح امروز در نشستی با جمعی از اصحاب رسانه و نمایندگان برخی خبرگزاری ها، در شهرستان قروه اظهار داشت: رسانه ها در دنیای امروز حرف اول را می زنند و این رسانه ها هستند که معادلات جهانی را رقم می زنند.

معاون پژوهش مدرسه علمیه امام صادق (ع) قروه گفت: رسانه امروز ابزار قدرت کشورهای دنیاست و بی شک کشوری در دنیای کنونی موفق خواهد بود که در بعد رسانه عملکردی قوی داشته باشد.

این استاد حوزوی با اشاره به اینکه وضعیت رسانه های کشور نوسانی است، بیان کرد: متاسفانه بسیاری از رسانه های کشور حول مسایل حزبی، گروهی و جناحی حرکت می کنند و در این بین مردم و منافع ملی را کاملا به فراموشی سپرده اند که این رویه بسیار اشتباه و برای آینده سیاسی کشور می تواند خطرآفرین باشد.

حجت الاسلام اسفندیاری در ادامه با تاکید بر اینکه وظیفه اصحاب رسانه بسیار مقدس است، گفت: خداوند در آیه اول سوره قلم می فرماید: « ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ / نون سوگند به قلم و آنچه می ‌نویسند» که این گفته خداوند متعال نشان از قداست قلم و قلم بدست دارد.

معاون پژوهش مدرسه علمیه امام صادق (ع) قروه ادامه داد: امروز رسانه ها باید مسایل جامعه اسلامی را مطرح و آن را به گوش مسئولان برسانند نه اینکه وارد جریان های سیاسی و گروهی شوند و رسالت خود را به کلی فراموش کنند.

این استاد حوزوی با اشاره به اینکه اصحاب قلم در عصر حاضر سربازان جنگ نرم هستند، گفت: شما با قلمی که در دست دارید می توانید بانی و عامل اصلاح امور جامعه خویش باشید و بالعکس با همین قلم می توانید مشکلات زیادی را برای جامعه به وجود بیاورید که ان شاء الله هرگز این چنین نخواهد شد.

حجت الاسلام اسفندیاری در ادامه با انتقاد از اینکه کمتر رسانه ای در کشور به مسایل مذهبی و دینی می پردازد، اظهار داشت: رسانه ها باید در بحث اخبار، گزارش ها و... به صورت جامع کار کنند و از تک بعدی بودن به شدت پرهیز نمایند، لذا از همه شما دوستان اهل فکر و قلم می خواهیم که در حوزه دین و مذهب هم به معنای واقعی وارد شوید و بخشی از رسانه خود را به مسایل و اصول دینی اختصاص دهید.

معاون پژوهش مدرسه علمیه امام صادق (ع) قروه گفت: اگر می بینیم که رسانه های غربی در بحث اخبار قدرت زیادی دارند، بی شک این نتیجه کار تخصصی بر روی رسانه از سوی آنهاست، ولی باید اعتراف کرد که اصحاب رسانه در داخل کشور علم رسانه را به معنای واقعی ندارند و همین باعث می شود که کیفیت رسانه های داخلی پایین باشد.

این استاد حوزوی در ادامه با اشاره به اینکه نمی توان تمام مشکلات را معطوف اصحاب رسانه و خبرنگاران دانست، ابراز داشت: نهادها و متولیان فرهنگی به مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید حمایت های اصولی و پایه ای از اصحاب رسانه و روزنامه نگاران داشته باشند و حاشیه امنی در بحث شغلی برای آنان ایجاد کند، زیرا در صورت تحقق این مهم شاهد رشد کمّی و کیفی رسانه ها در کشور خواهیم بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha