یکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۷
چرایی تسخیر لانه جاسوسی برای دانش آموزان تبیین شود

حوزه/ تسخیر لانه جاسوسی که امام خمینی (ره) آن را به عنوان انقلاب دوم یاد کردند از مهم‌ترین وقایع تاریخی در انقلاب است و باید در کتب درسی این مسئله گنجانده شود و دانش‌آموزان با آن‌ بیشتر آشنا شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از آذربایجان‌غربی حجت الاسلام محمود ابراهیمی، امروز در بازدید از دبیرستان حافظ شهرستان نقده با اشاره به 13 آبان و هفته پدافند غیرعامل، اظهار داشت: حضور هر چه باشکوه‌تر در مراسم راهپیمایی روز 13 آبان خود پدافند غیرعامل است و هرگونه طمع دشمنان بر این کشور را خنثی کرده و آن‌ها را ناامید می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به 3 حادثه مهم تاریخی 13 آبان بیان داشت: 13 یادآور سه حادثه مهم تاریخی در جمهوری اسلامی ایران تبعید امام بعد از سخنان آتشین علیه طاغوت، به رگبار بستن دانش‌آموزان معترض به حکومت پهلوی و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام(ره) است و باید برای نسل‌های آتی این حوادث و رویدادها متتقل و بازگو شود.

امام جمعه نقده تصریح کرد: تسخیر لانه جاسوسی که امام خمینی (ره) آن را به عنوان انقلاب دوم یاد کردند از مهم‌ترین وقایع تاریخی در انقلاب است و باید در کتب درسی این مسئله گنجانده شود و دانش‌آموزان با آن‌ بیشتر آشنا شوند.

وی افزود: حضور در راهپیمایی روز مبارزه با استکبار جهانی پیام‌های مهمی برای دشمنان این مرزو بوم دارد و همه باید در این روز هم‌صدا مبارزه با استکبار را فریاد زنند و از هرگونه طمع دشمن به کشور ممانعت کنند.





انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha