جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
جلسه

حوزه/ باید بتوانیم بخش زیادی از برنامه‌های دینی، فرهنگی و معنوی را از فضای اجتماعی و فیزیکی به سمت فضای مجازی منتقل کنیم، همه متولیان فرهنگی با ظرفیت‌های خود پای‌کار باشند و ایستگاه‌های صلواتی و نذورات به شکل دیگری به جامعه خدمت‌رسانی کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، یونس عالی پور، معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم در جلسه ستاد تسهیلات زائرین با موضوع نیمه شعبان اظهار داشت: اگرچه کشور درگیر کروناویروس است، اما فرصت مهمی در تبیین آموزه‌های فرهنگی و دینی در قالب فضای مجازی فراهم‌شده است.

معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم افزود: در شرایط فعلی که مراسم‌ها و زیارت فیزیکی نداریم اما نباید برنامه‌های فرهنگی و معنوی تعطیل شود، بلکه در کنار اطلاع‌رسانی حرم و جمکران و پخش برنامه‌های فرهنگی و معنوی، باید در تولید محتوا نیز ظرفیت‌های لازم را به وجود بیاوریم.

وی تصریح کرد: با توجه به شیوع کروناویروس، فضای مجازی ظرفیت مهمی در برگزاری آیین‌های فرهنگی و معنوی نیمه شعبان است.

عالی پور عنوان کرد: فضای خوبی در فضای مجازی فراهم‌شده است و بخش زیادی از معلمان مشغول به آموزش دروس هستند، در این زمینه می‌توان با استفاده از حضور معلمان دینی، برنامه‌های خوبی را ویژه شعبان و ایام پیش رو فضای مجازی برای دانش‌آموزان و خانواده آن‌ها تولید کرد و جمعیت کثیری را تحت پوشش تولید محتواهای دینی و فرهنگی قرار داد.

وی بیان کرد: در تولید محتوا برای اقشار مختلف هر کس در هر دستگاهی باید برنامه‌ریزی کند و طیفی از جامعه را تحت پوشش قرار دهد، امروز خانواده‌ها در قرنطینه خانگی، سرگرم فضای مجازی هستند و بهترین فرصت را برای تولید محتوا ویژه تمام سنین در خانواده‌ داریم.

معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم گفت: همه از شرایط بیماری ناراحت هستیم، اما با توجه به دوری از فضای فیزیکی جهت جلوگیری از شیوع بیماری، بستر خوبی برای فعالیت در فضای مجازی و حوزه الکترونیک و دیجیتال فراهم‌شده و اگر به‌خوبی مدیریت شود، می‌تواند کشور را در این بخش به رشد مناسبی برساند.

وی افزود: در این ایام شاهد برگزاری روز نیایش در جهان از طریق فضای مجازی بودیم و چنین فرصت‌های مهمی ایجادشده است، یک روز فضای مجازی تنگنایی بود که خطراتی به همراه داشت و امروز همین فضا، می‌تواند به فرصتی مهم برای رشد و بالندگی تبدیل شود.

عالی پور تصریح کرد: از ۵ ماه قبل، جلساتی در خصوص آئین نیمه شعبان برگزار و برنامه‌هایی تدوین شد اما کرونا، مانع از برگزاری این برنامه‌ها در فضای اجتماعی شد، بااین‌وجود وظایف دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه درباره نیمه شعبان، تعطیل نمی‌شود و ما تغییر رویکرد نمی‌دهیم، بلکه به سمت فضای مجازی، تغییر مسیر داده‌ایم.

وی گفت: باید بتوانیم بخش زیادی از برنامه‌های دینی، فرهنگی و معنوی را از فضای اجتماعی و فیزیکی به سمت فضای مجازی منتقل کنیم، همه متولیان فرهنگی با ظرفیت‌های خود پای‌کار باشند و ایستگاه‌های صلواتی و نذورات به شکل دیگری به جامعه خدمت‌رسانی کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha