به گزارش خبرگزاری حوزه، خانم معصومه ظهیری در نشست مجازی آیین اختتامیه درنگی طلبگی در وصیت نامه شهید سردار سلیمانی، درنگی در وصیت نامه شهید سلیمانی را منبع خیراتی برای نسل انقلابی زنده و اهل استقامت دانست و افزود: سخن گفتن از شهدا باید با ابعاد مختلف زندگی آن ها عجین باشد.
وی با اشاره به ویژگی های شهید سلیمانی افزود: ایمان، اخلاص، ولی شناسی، پیروی از ولی، تعهد نسبت به مسئولیت ها و مسئولیت پذیری و دشمن شناسی از ویژگی های شهید سلیمانی است.
معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران بیان کرد: سردار سلیمانی هرگز سلاح را زمین نگذاشت و مرزهای جغرافیایی را درنوردید و هیچ مرزی او را محصور نکرد و اشک چشم فرزند شهیدی ایشان را به گریه می انداخت.
وی گفت: وصیت سفارش است و یکی از جنبه های اهمیت آن این است که افراد مهمترین دستاوردهای زندگی خود را در قالب وصیت به نسل بعد می سپارند همانگونه که حضرت علی(ع) بعد از ضربت خوردن، وصیت نامه ای دارند که همه اسلام از این طریق به ما رسید.
وی ابراز کرد: شهید سلیمانی با وجود اینکه ساده زیست بودند اما قدرت حاکمیت و فرماندهی زبانزدی داشتند.
خانم ظهیری گفت: حضرت امام خمینی(ره) در خصوص وصیتنامه شهدا سفارش کرده اند که به عنوان بهترین رهنمود و چراغ راه افرادی است که می خواهند این مسیر را ادامه دهند.
وی اظهار داشت: افرادیکه با خداوند معامله می کنند در این دنیا جاودانه می شوند و خوبان در تلاشند که مسیر خود را از ادامه قدمگاه های آن ها طی کنند بنابراین قطره قطره خون شهدا و شهید سلیمانی مسیر نورانی نسل سلیمانی ها را رویاند، شکوفا کرد و شجره طیبه را رشد داد.
وی با بیان اینکه شهید سلیمانی جاودانه تاریخ خواهد بود، افزود: شهید سلیمانی برای همه نسل ها الگو هست و استقامت ایشان قدم ها را به استواری و ماندگاری واداشت و در وصیت نامه ایشان تذکری دوباره برای عالمیان وجود دارد.