یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
نمایشگاه آثار هنر اسلامی در موزه رویال ووستر انگلیس

حوزه/ به گفته برگزار کنندگان نمایشگاه آثار هنر اسلامی در موزه رویال ووستر، هدف نشان دادن طراحی‌هایی اسلامی و تاثیر به جای مانده از آن‌ها بر روی هنر کنونی منطقه است.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه» به نقل از worcesterobserver، نمایشگاهی از آثار هنری اسلامی در موزه رویال ووستر در انگلستان برگزار شده که شامل مجموعه ای نفیس از آثار و ظروف طراحی شده با الهام از هنرهای اسلامی است.

کارمندان موزه رویال ووستر خودشان را برای برگزاری این نمایشگاه جدید آماده کرده‌اند که هدف آن نشان دادن ارتباط میان هنر ظروف چینی شهرشان با هنرهای اسلامی است.  اشیاء و آثاری که از روز شنبه در این نمایشگاه برای دید همگان در معرض نمایش گذاشته شدند، بخشی از آثاری هستند که پیش از این در آرشیو قرار داشته و قابل مشاهده توسط عموم نبودند.

سوفی هلث مدیر موزه در این باره گفت: ظروف چینی ووستر طراحی‌هایش را با الهام از سرتاسر جهان گرفته تا با سلیقه تمامی مشتریان همراه باشد. این صنعت ابتدا از چین و ژاپن در قرن هجدهم آغاز شد اما هنرها و سنت‌های فرهنگی جهان اسلام خاورمیانه و هند در قرون ۱۹ و ۲۰ بیشترین تاثیر را بر روی برخی از عالی‌ترین و فوق العاده‌ترین آثار گذاشته‌اند.

فوچسیا هارت محقق پروژه، گفت: دیدن چگونگی تفسیر و آنالیز اشیا که به طور سنتی«اسلامی» تصور می‌شدند ، از اوایل قرن نوزدهم تا دهه ۱۹۸۰ در ووستر ، می‌تواند به ما کمک کند تا روابط بین کشور و کشورهای اسلامی را بهتر ترسیم کنیم.  

محققان در این زمینه اغلب با موزه های بزرگ ملی در تعامل هستند اما مجموعه و بایگانی در موزه رویال ووستر داستان بسیار دقیق‌تری را از تحقیقات در مجموعه‌های مختلف ارائه می‌دهد و نشان می‌دهد که می‌توان با استفاده از این آثار هنری تاریخچه و روایت تبادلات جهانی را دانست.

جبار ریاض مشاور موزه نیز گفت: علاقه‌مند هستیم از مردم محلی و مسلمانان درباره این اشیاء بیشتر بشنویم و از بازدیدکنندگان چه به صورت آنلاین و چه حضوری برای کسب اطلاعات بیشتر استقبال می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: این یک پروژه واقعا زیبا است که همانند سفر موزه به خاورمیانه و آسیا و چگونگی تأثیر هنر و خوشنویسی اسلامی را بر بسیاری از طرح های آن زمان برجسته می کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha