جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
سید محمد سعیدی امام جمعه قم

حوزه/ امام جمعه قم ولایت‌مداری بدون شناخت دشمن را خطر و تهدیدی بزرگ دانست و گفت: خداوند به ما تأکید و توصیه کرده که علم منتج به عمل شود، چراکه علم بدون عمل به هیچ دردی نمی‌خورد.

به گزارش خبرگزاری حوزه،آیت‌الله سیدمحمد سعیدی امروز در دیدار تقی پور، مدیرکل و معاونین و مدیران آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت به مناسبت هفته ملی مهارت و روز ملی کارآفرینی، ضمن تبریک دهه امامت و ولایت اظهار کرد: ولایت یک عرصه و حوزه اعتقادی دارد که مربوط به اندیشه و باور و قلب و روح انسان است که اگر در این ظرف قرار نگیرد در عمل هرچه هم که انسان تابع ولی امر باشد، اثر و نتیجه واقعی را نخواهد داشت.

وی با بیان این‌که ولایت باید بر اساس باور و پذیرش قلبی باشد و با اکراه نمی‌شود کسی را به‌عنوان موالی اهل‌بیت(ع) قبول کرد، گفت: انسان باید قلباً بفهمد و برای درک این معنا باید پاکیزه باشد، چراکه در قلب مریض ولایت مستقر نخواهد شد. ولایت در قلب پاک و طاهر می‌ماند و برای قلبی که تزکیه نشده باشد، کارساز نخواهد بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان قم گفت: دهه ولایت یادآور این حقیقت است که شما موالیان اهل‌بیت هرچه می‌توانید خودتان پاک و طاهر کنید و این اثر بتواند از وجود شما به دیگران نیز منتقل شود.

وی با اشاره به آیه لَا تَتَّبِعُوا خُطُوَاتِ الشَّیْطَانِ اظهار کرد: همان‌گونه که در آیه شریفه آمده که از گام‌های شیطان پیروی نکنید، افزود: مراد از این آیه طرح‌ها و برنامه‌های شیطانی و وسوسه‌های شیطانی است که نباید از آن پیروی کرد.

تولیت حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س) ولایت مداری بدون شناخت دشمن را خطر و تهدیدی بزرگ دانست و گفت: خداوند به ما تأکید و توصیه کرده که علم منتج به عمل شود، چراکه علم بدون عمل به هیچ دردی نمی‌خورد. اگر علمی بیاموزیم که به درد ما بخورد دیگر نیازی به خارج از کشور نخواهیم داشت و قطع وابستگی را به دنبال خواهد داشت.

عضو خبرگان رهبری گفت: در ایام تحریم ایران اسلامی، با اعتقاد به جوانان انقلابی و ولایی، به خیلی از علوم دست پیدا کردیم و در بسیاری از موارد که در کشور مصرف‌کننده بودیم، به صادرکننده تبدیل شدیم و در این مسیر و شهدای ما با خونشان زمینه دست‌یابی به آنچه نیاز داشتیم را برای ما فراهم کردند.

در ادامه نیز مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم، ضمن تبریک دهه امامت و ولایت گفت: در آموزش‌های مهارتی در استان، ۷ مرکز دولتی و ۲۰۰ آموزشگاه آزاد ارائه خدمت می‌کنند که این دوره‌ها به‌صورت غیررسمی کوتاه‌مدت برای ۱۸ گروه سنی برگزار می‌گردد که منتج به مدرک تحصیلی نمی‌شود، ولی در نهایت گواهینامه بین‌المللی با اعتبار کشوری برای آن‌ها صادر خواهد شد.

تقی پور اظهار کرد: روزانه به کار جویان، دانش آموزان، زندانیان و پادگان‌ها، اتباع خارجی و حوزه آسیب‌های اجتماعی و… ارائه خدمت می‌شود؛ هدف از آموزش‌های ارائه‌شده در فنی و حرفه‌ای تربیت نیروی کار متخصص، کارآمد، توانمند و شایسته است.

وی ادامه داد: متأسفانه امروز با موج عظیمی از دانشجویان فارغ‌التحصیل بی‌کار و بی تخصص و فاقد مهارت روبرو هستیم که علت آن‌هم ریشه درحرکت جامعه و خانواده‌ها به‌سوی مدرک‌گرایی می‌باشد.

تقی پور افزود: در سال در استان قم ۱۵هزار نفر آموزش‌های مهارتی را در مراکز دولتی و آزاد می‌بینند که این آموزش‌ها تقاضامحور و بر اساس درخواست‌های متقاضیان در ۲۷۰ رشته متنوع برگزار می‌گردد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha