به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، رؤسای عالی ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش، ضمن تقدیر از زحمات علیرضا حاجیان زاده دبیر سابق بر ادامه برنامههای این ستاد بر اساس سند تحول بنیادین و نیز برنامه پنج ساله همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش تاکید کردند.
گفتنی است: پیشینه حضور حوزههای علمیه در عرصه تعلیم و تربیت رسمی کشور به پیش از انقلاب اسلامی بر میگردد که میتوان به اقدامات ارزشمند شهید مظلوم آیت الله بهشتی و شهید باهنر اشاره کرد.
پس از انقلاب اسلامی این حضور باید جدی و مؤثر تر استمرارمی یافت و اقدامات و طرحهایی نیز به اجرا در آمد، ولی برای تقویت آن از سال ۱۳۷۹ توافق نامهای در زمینه همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه توسط حسین مظفر وزیر وقت و آیت الله حسینی بوشهری مدیر وقت حوزههای علمیه به امضا رسید و پس ازآن در دولتهای نهم و دهم این تفاهم نامه با جدیت و سرعت بیشتری از سوی هر دو نهاد به کار خود ادامه داد و منجر به تأسیس ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش و تشکیل دبیر خانه فعال در بین هر دو نهاد در سال ۱۳۸۵ شد.
ستاد همکاریها، با پشتوانه تجربه بیست ساله و همراهی همه مسئولان دولتی و حوزوی و نیز تلاشهای وافر دبیران سابق حجج اسلام والمسلمین ذوعلم، ملکی و حاجیان زاده در این سالیان، به شجره طیبه ای تبدیل شده است که به گفته مدیر حوزههای علمیه، این گونه همکاریها باید الگوی دیگر دستگاههای نظام برای استفاده از ظرفیت بی بدیل حوزه و روحانیت در جهت تحقق آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد.
رسالت ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش از آنجا حائز اهمیت است که یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در دولت مردمی ایران قوی نیز در نخستین روزهای کاری خود در دیدار با مراجع عظام تقلید و علمای حوزه، این ستاد را یکی از نقاط استراتژیک دستگاه تعلیم و تربیت برای تحقق سند تحول بنیادین نام برد.
۳۱۳/۱۷