یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
آیت الله ناصری

نماینده ولی فقیه در استان یزد گفت: کسی که امر به معروف و نهی از منکر می کند باید آداب آن را بداند و به نحوی عمل کند که دلزدگی ایجاد نشود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، آیت الله محمدرضا ناصری در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر دو فریضه مهم الهی است، اظهار داشت: این فرایض مهم آنگونه که باید و شاید جای خود را در جامعه پیدا نکرده است که البته ممکن است عده ای به دلیل اینکه نمی خواهند مورد تذکر واقع شوند، اجازه نداده اند که این فریضه پا بگیرد.

وی با اشاره به اینکه ائمه معصومین(ع) به این دو واجب تاکید داشته اند، افزود: این دو از واجباتی هستند که اگر اجرا نشوند، کم کم بقیه واجبات نیز ترک می شود.

آیت الله ناصری ادامه داد: اهمیت امر به معروف و نهی از منکر به اندازه نماز است و همانطور که نباید نماز سبک شمرده شود، نباید این دو فریضه را نیز سبک شمرد.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر باید در جامعه نهادینه شود، عنوان کرد: لازمه اولیه آن این است که هر اداره ای که شورای امر به معروف و نهی از منکر در آن تشکیل شد، اعضا آموزش ببینند همچنین امر به معروف را بشناسند و تکلیف خود را بدانند.

آیت الله ناصری بیان کرد: کسی که امر به معروف و نهی از منکر می کند باید آداب آن را بداند و به نحوی عمل کند که دلزدگی ایجاد نشود.

وی تصریح کرد: در همه ادارات و تشکیلات باید شورای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شود و روسای ادارات نیز به عنوان رئیس شورا انتخاب شود.

امام جمعه یزد با تشریح فعالیت هایی که شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات باید به آن بپردازند، عنوان کرد: کار این شورا بسیار دقیق و حساس است و باید به نحوی برخورد شود که ضرورت وجود آن مشخص شود.

وی ادامه داد: حتی در مساجد و در محلات نیز می توان این شورا را تشکیل داد و به این وسیله به احیای امر به معروف و نهی از منکر پرداخت.

در این جلسه هر یک از اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر به بیان فعالیت ها و برنامه های خود پرداختند و احکام روسای شورای امر به معروف ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تبلیغات اسلامی استان یزد، علوم پزشکی و حوزه علمیه اعطا شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha