دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۰ شوال ۱۴۴۵ | Apr 29, 2024
کد خبر: 1122237
۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۷
دیدار روسای جمعیت هلال احمرجمهوری اسلامی ایران و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور

حوزه/ در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جمعیت هلال‌احمر و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه مقرر شد کمک‌های امدادی به طلاب روحانیون و خانواده آنها آموزش داده شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، تفاهم نامه همکاری جمعیت هلال احمرجمهوری اسلامی ایران و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور که امروز در مرکز خدمات حوزه های علمیه در قم برگزار شد، به امضای دکتر کولیوند و حجت الاسلام والمسلمین میر محمدی منعقد شد.

در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه گزارش مختصری از فعالیت ها و خدمات دو جانبه این مرکز با هلال احمر ارائه کرد و گفت: در تفاهمنامه ای که در سال ۹۷ با این جمعیت منعقد شد، آموزش های عمومی و تخصصی امداد و نجات از سوی هلال احمر کار خود را آغاز کرد و ۲۱ هزار نفر از طلاب و روحانیون از این آموزش ها بهره مند شدند و امیدوارم در تفاهمنامه جدیدی که به امضا رسید شاهد آموزش های تخصصی بیشتری در این مرکز و توانمندسازی طلاب و افزایش خانه‌های هلال باشیم.

رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه افزود: این مرکز، حدود ۶۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که امیدوارم با برنامه ریزی‌های صورت گرفته بتوانیم از این ظرفیت نهایت استفاده را ببریم و یک جامعه هدف برای آموزش های امدادی و تربیت افراد متخصص در حوادث و بحران‌ها داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی تصریح کرد: مرکز خدمات حوزه‌های علمیه به دلیل اینکه جامعیت تمام مراکز حوزوی را دارد جامع تر و مناسب تر می‌تواند در کنار هلال احمر فعالیت داشته باشد.

در ادامه دکتر کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه با انعقاد این تفاهمنامه می‌بایست همکاری دو جانبه به صورت جدی و عملیاتی باشد گفت: برای اینکه هم هلال احمر بتواند از ظرفیت جامعه روحانیت بهره مند شود و هم از این ظرفیت برای آحاد ملت در امر امداد و نجات و سایر مباحثی که جزو اهداف این جمعیت است و هم در راستای بیانیه گام دوم انقلاب قدم برداریم، این تفاهمنامه می‌بایست به صورت عملیاتی آغاز شود و هلال احمر می‌تواند هم برای طلاب و هم برای اعضای خانواده آنها دوره‌های آموزشی امداد و نجات عمومی و تخصصی را برگزار کند.

دکتر کولیوند افزود: این دوره باعث می‌شود تا خانواده‌ها با مخاطرات آشنا شوند و هم اینکه طلاب بتوانند دانش خود را به دیگران انتقال دهند و هم می‌توانند در حوادث و بحران‌های داخلی و خارجی بسیار موثر باشند.

وی در ادامه به نقش ائمه جماعات در جمع آوری کمک های مردمی در حوادث و بحران‌ها اشاره کرد و گفت: تاکنون ده هزار تن اقلام امدادی، غذایی و زیست محیطی برای مردم مظلوم فلسطین جمع آوری شده است که این را مرهون بیانات و سفارشات ائمه جماعات به نمازگزاران برای جمع آوری کمک های مردمی هستیم که این انسجام باعث می‌شود که خدماتی که در راستای اهداف انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ارائه می‌شود، منسجم تر، بهتر و موثرتر انجام شود.

وی در پایان، آمادگی این جمعیت برای برگزاری دوره‌های آموزشی امداد و نجات به صورت عمومی و تخصصی برای روحانیون داخل و خارج از کشور  و تشکیل خانه‌های هلال را اعلام و درباره بیمه و درمان طلاب و دیگر موارد تفاهمنامه مطالبی را بیان کرد.

با توجه به بروز بحران‌ها و حوادث غیر مترقبه مختلف طبیعی در ایران و قرار گرفتن این کشور در فهرست کشورهای حادثه خیز جهان ضرورت کسب آمادگی روزافزون و هرچه بیشتر تمامی اقشار و واحدهای جامعه در مقابله با حوادث غیر مترقبه را در درجه بالایی از اهمیت قرار داده، این تفاهم نامه منعقد شد.

این تفاهم‌نامه در راستای تحقق موارد زیر منعقد شده است:

۱- توانمندسازی، طلاب روحانیون و خانواده ایشان با آموزش‌های امداد و کمک‌های اولیه و آشنایی با حوادث و سوانح

۲- برنامه ریزی در راستای استقرار و انسجام فعالیت‌ها و بهبود کیفیت فعالیت‌های داوطلبانه طلاب و روحانیون همکاری متقابل در راستای تشکیل گروه‌های داوطلبی طلاب و خانواده ایشان در قالب کانون طلاب و خانه‌های هلال طلاب

۳- همکاری در برگزاری مشترک دوره‌های آموزشی همایش‌ها، سمینارها میزگردها و کارگاه‌های آموزشی

۴- بهره مند شدن طرفین از ظرفیت‌های یکدیگر از قبیل توانمندی‌های فکری تجربی، آموزشی و پژوهشی

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha