به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت الاسلام سید شهاب الدین حسینی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی در جلسه مشترک اداره اوقاف و امور خیریه استان با سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، اظهار داشت: عملی کردن تفاهم نامه مشترک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در چند بحث تعریف شده که بحث اول مرمت و بازسازی بناهای تاریخی به خصوص مساجد تاریخی و امامزادهها میباشد که در سطح استان وجود دارد و بالغ بر ۳۰۰ اثر نیز در این حوزه به ثبت ملی رسیده که امید است بتوانیم به صورت مشترک این آثار را مرمت و بازسازی کرده و تحویل مردم و گردشگران دهیم.
وی ادامه داد: بحث دوم برگزاری تورهای گردشگری مذهبی و تعریف مسیرهای گردشگری مذهبی استان است که با توجه به وجود چشم اندازهای مذهبی به ویژه امامزادههایی که در استان وجود دارد، امیدواریم بتوانیم این مسیرها و تورها را به خوبی تعریف کرده و در اختیار گردشگران ورودی استان قرار دهیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: بحث سوم راه اندازی موزه وقف، قرآن و کتابت استان آذربایجان شرقی است که برای اولین بار قرار است در سطح کشور انجام شود که با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان اوقاف و امور خیریه استان برنامه ریزی شده در محل مسجد کبود تا پایان تابستان سال جاری به پایان برسد.
حجت الاسلام حسینی پیگیر ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب الدین اهری بهعنوان اولین باغ مزار ایران شد تا با ثبت آن هم موقوفه احیا شده و هم مجموعه برای گردشگری ایجاد گردد.
حمزه زاده مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: مولدسازی و استفاده بهینه از بناهای تاریخی موقوفه استان یکی دیگر از موضوعات اساسی است که در این راستا بستههای سرمایه گذاری برای پروژه تاریخی استان تعریف شده که در اختیار سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت تا تبدیل به کاربریهای فرهنگی گردشگری مرتبط با موضوعات فعالیت حوزه همچون هتل بوتیک، رستورانهای سنتی و مراکز عرضه محصولات فرهنگی و صنایع دستی استان شوند.
وی یادآور شد: در این خصوص مصوب شد ۵ پروژه از جمله کاروانسرای جمال آباد شهرستان میانه، کاروانسرای الخرج، حمام میلان و حمام شنب غازان به صورت مشترک تعریف شود تا در اختیار سرمایه گذاران قرار بگیرد.
انتهای پیام. /