یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حجت الاسلام مسعود محمدی

حوزه/ استاد حوزه علمیه کردستان گفت: قیام عاشورا نتیجه بصیرت، آگاهی و آینده نگری امام حسین (ع)، یاران و اهل بیتش بود.

حجت الاسلام مسعود محمدی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در استان کردستان، ضمن عرض تسلیت فرا رسیدن عاشورای حسینی در سخنانی اظهار داشت، قیام امام حسین و یارانش در کربلا بعد از ۱۴۰۰ سال هنوز رنگ تازگی به خود دارد که این نشان می‌دهد که این قیام یک قیام معنوی و در راستای اجرای فرامین الهی دینی بوده است.

این استاد حوزه علمیه کردستان تصریح کرد: امام حسین (ع) با روحیه آزادگی که داشت هرگز در مقابل جبهه فساد و ظلم سر کرنش پایین نیاورند بنابراین باید حضرت اباعبدالله(ع) را یکی از بزرگترین نمادهای آزادگی و شجاعت در برابر استبداد دانست.

وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: سیدالشهدا (ع) به خوبی می‌دانست که قیام در برابر حکومت یزیدیان برای وی، اصحاب، یاران و اهل بیتش چه سرنوشتی به دنبال دارد ولی ایشان با بصیرت و آگاهی که از آینده داشتند در مسیر این قیام حرکت کردند و با قیام خود به جهان بشریت پیام‌های بسیاری انتقال دادند.

حجت الاسلام محمدی ادامه داد: اولین و مهم‌ترین پیامی که امام حسین علیه السلام در صحرای کربلا به همه جهانیان مخابره کرد؛ پیام آزادگی و ایستادگی در برابر ظلم و جور ستم پیشگان بود.

این استاد حوزه علمیه کردستان عنوان کرد: حضرت اباعبدالله(ع) گرچه می‌دانستند سپاه یزیدیان در برابر یارانش بسیار هستند ولی این نیروی ایمان و اخلاص و اعتقاد به خداوند متعال بود که زمینه حرکت وی به صحرای کربلا را مهیا کرد.

وی با تاکید بر اینکه قیام عاشورا را نباید در قالب مکان و یک زمان خاص خلاصه کنیم، تصریح کرد: بعد از گذشت ۱۴۰۰ سال از قیام سیدالشهدا(ع) هنوز نام و یاد این امام همام در اذهان بشریت زنده است و بی‌شک این نشان می‌دهد که قیام این فرزند رسول خدا قیامی بزرگ در راستای آزادگی و برائت از مشرکین بود.

حجت الاسلام محمدی خاطرنشان کرد: امروز باید با تاسی از نهضت امام حسین علیه السلام و همچنین سیره این امام همام در اداره کشور و مدیریت این نظام و انقلاب تلاش کنیم و با روحیه حسینی بتوانیم بر یکایک مشکلات فائق شویم زیرا هر کسی که در مسیر امام حسین(ع) قرار گرفت و زندگی خود را با ایشان تنظیم کرد بی‌شک عاقبت بخیری نصیبش شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha