شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
خوزستان

حوزه/ مدیریت حوزه علمیه خواهران استان خوزستان در پی شهادت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، مدیریت حوزه علمیه خواهران استان خوزستان به‌مناسبت شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ و َمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا"

شهید اسماعیل هنیه انسان مومن، فداکار، مخلص و مصداق عینی رجال صدقوا بود که عمر پربرکت خود را صرف مجاهدت و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و شبانه‌روزی برای اعتلای کلمه توحید نمود که نتیجه این مجاهدت موجب به بار نشستن درخت مبارزه با ظلم و دفاع از مظلوم و شجره طیبه و تنومند مقاومت اسلامی در فلسطین است که لرزه بر اندام جهانخواران، مستکبرین و رژیم صهیونیستی وارد ساخته است، مقاومتی که روز به روز قدرت رزمندگان این مسیر نورانی را بی‌بدیل نموده و ابهت پوشالی رژیم اشغالگر قدس را در هم کوبیده است.

اخلاص این مجاهد عزیز از او شخصیتی کم‌نظیر و ممتاز پدید آورده بود و نتیجه سال‌ها تلاش و پاداش او کمتر از شهادت نبود.

رژیم جنایتکار صهیونیستی که از روی محاسبات غلط و جنون آمیز با ترور این شهید گرانقدر خطای بزرگی مرتکب شد، قطعا و به زودی تاوان آن را خواهد پرداخت و در باتلاق غزه به بن‌بست راهبردی رسیده است و شکست‌های قطعی و پی در پی را تجربه خواهد کرد، بی‌تردید شهادت انسان‌های مخلص و ایثارگر، چون این شهید والامقام جریان مقاومت را تقویت و از هر قطره خون او انسان‌های بزرگی به خیل رزمندگان مقاومت خواهند پیوست و نتیجه آن جز سرعت فروپاشی رژیم ظالم، ستمگر، کودک کش و جنایتکار را در بر نخواهد داشت.

مدیریت حوزه علمیه خواهران استان خوزستان شهادت این مجاهد فی سبیل‌الله را به محضر امام زمان(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، مردم شریف ایران، خانواده معزز، رزمندگان جبهه مقاومت و همکاران و همسنگران ایشان تبریک و تسلیت عرض می‌کند و هم نشینی ایشان در جوار رحمت حق و شهدای اسلام را مسئلت می‌نماید.

انتهای پیام. /

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • محمد مهدی اسلامی IR ۱۱:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۰
    0 1
    __ بسمه تعالی __ صبر یعنی پایداری کردن و استقامت ورزیدن . ان اللّه مع الصابرین. بتدبیر وصبر جمیل و بحلم _ کنند عاقلان کار خود را به علم __ بگیرند تصمیم شایسته را __باجرا در آرند بایسته را __ شجاعانه و حق عمل می کنند __عمل را بوجه کمل می کنند __
  • حسن IR ۰۶:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۴
    1 0
    مشکل فلسطین راه حل نطامی ندارد.بلکه راهش دیپلماتیک است.در ابتدا کشورهای اسلامی همدل و هم صدا بهمرا دیگر کشورها و ابرقدرت ها می بایست از طریق سازمان ملل نسبت به احقاق حقوق فلسطینی ها اقدام نمایند
    • سازمان ملل! IR ۱۱:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۴
      2 1
      سازمان ملل؟ چند ساله اعراب بحث دو دولتی کرده و می کنند؟ چه اتفاقی افتاده؟ قدرت دست وتو دارهاست که اکثرشون هم در تاسیس و ادامه رژیم اشعالگر ذی نقشند. راه حل تنها در جهاد است و لا غیر. اگر صداقتی در سازمان ملل و شورای امنیت بود می بایست انتخاباتی با شرکت دارندگان تابعیت اصلی فلسطین برگزار می کردند تا هر که و هر چه انتخاب کردند همان باشد، اما کجا هچین چیزی دیده می شود؟
    • رسول IR ۱۳:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۴
      1 0
      مصوبات سازمان ملل بر اساس عقل و منطق و عدالت تصویب شده و برای تمام کشورها لارم الاجراست ولو انکه ممکن است مقبول بعضی کشورها نباشد
    • پاسخ به رسول IR ۱۲:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۶
      0 0
      با وتو چه ارزشی برای این قوانین می ماند؟ تعهد به چنین نظام ظالمانه ای، کجایش عقل و منطق و عدالت هست؟ مگر همین ها نیستند که نظام خانواده رو با داخل کردن منجلاب ازدواج شوم و نسل برانداز همجنس ها در مخاطره جدی قرار داده اند؟ همراهی با این ها طبق کدام معیار معقول هست؟
  • کوروش IR ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
    0 0
    هر چند سازمان ملل دارای ضعف هایی است اما بودن ان بهتر از نبودن است.بعنوان مثال امور اجرایی و صدور قطعنامه و گفتگو در پایان جنگ ایران عراق توسط همین سازمان انجام شد .سازمانهایی خیریه مانند یونیسف که به کودکان سراسر جهان کمک می کند وابسته به همین سازمان است. علاوه بر ان اگر مسلمانان این گونه سازمانها را قبول ندارند استین ها را بالا بزنند و خود به تاسیس چنین مراکزی اقدام کنند و توقع از بلاد کفر نداشته باشند اما مع الاسف مشاهده می شود که مسلمانان بجای سازندگی و انجام پروژهای مفید در حال جنگ و ستیز با همند
    • دو تلاش IR ۱۷:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۷
      0 0
      مسلمانان ضمن تلاش براي بالا بردن كارايي سازمان كنفرانس اسلامي مي بايست، نسبت به سازمان ملل هم موقعیت انتقادی و اصلاحی داشته باشند. یعنی مواردی که غلط و فساد هست را تلاش کنند تا رفع شود. متاسفانه رئیس دولتهای ۱۱ و ۱۲ مصر بود که ۲۰۳۰ را اجراء کند، در حالی که می دانستند که این اشکالهای مهم دارد. در مورد سازمان متشکل در دنیا از جمله سازمان ملل، ضرورت دارد موضع اصلاحی داشت. و خود را درگیر تعهدات مضر نکرد. ما توانایی تصویب قوانین بومی و منطبق با شرع داریم، چرا برویم زیر بار مقررات منحطی که بعد از آن تحفظ موردی ما را هم نپذیرند؟