حجت الاسلام محسن قبادیان، طلبه حوزه علمیه مازندران، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، در حاشیه سومین جشنواره فرهنگی ورزشی طلاب بسیجی سراسر کشور در مشهد، گفت: سطح کیفی مسابقات تیراندازی امسال نسبت به سالهای گذشته و دیگر استانها بسیار خوب و فنی بوده است.
وی با بیان این که شرکتکنندگان در این مسابقات، افرادی با تجربه و تمرینکرده بودند که تواناییهایشان در حد لیگ کشوری بود، از این توان جسمانی طلاب و آمادگی آنان برای حضور در دور رقابت ها ابراز خرسندی کرد.
طلبه حوزه علمیه مازندران به اهمیت ورزش برای طلبهها اشاره کرد و با بیان این که در روایات اسلامی و سیره اهل بیت (علیهم السلام) به این موضوع تأکید شده است، عنوان کرد: سه ورزش یعنی اسبسواری، شنا و تیراندازی در اسلام بدان تاکید شده که این ورزش ها می تواند به سلامتی جسم و روح طلاب کمک کنند.
حجت الاسلام قبادیان با بیان این که سلامت جسم بر سلامت روح نیز تأثیر دارد و اگر جسم در سلامت باشد، روح نیز از رنجها دور خواهد بود، به نقش ورزش در جبران ناپرهیزیهای غذایی و سوخت و ساز بدن تاکید کرد.
وی به تاریخچهای از علمای گذشته که در ورزشهایی مانند تیراندازی و اسبسواری فعال بودند، اشاره کرد و خواست تا طلاب حوزه های علمیه ورزش را به تاسی از اهل بیت و ائمه معصومین(ع) به جد دنبال کنند.
انتهای پیام ۳۱۳/۴۹
نظر شما