شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۰
رئیس تحریک بیداری امت مصطفی: حاکمان مسلمان باید قاطعانه با نفوذ آمریکا مقابله کنند

حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد نقوی در خطبه‌های نماز جمعه، با انتقاد شدید از سیاست‌های آمریکا، تهدید ترامپ مبنی بر اخراج حامیان فلسطین را «اوج فاشیسم» خواند. وی تأکید کرد که جهان اسلام باید بدون تردید در برابر نفوذ آمریکا ایستادگی کند.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد نقوی در خطبه‌های نماز جمعه که در مسجد بیتالعتیق، لاهور برگزار شد، تصریح کرد که ترامپ، که پیش‌تر پیشنهاد اخراج فلسطینی‌ها از سرزمین مادری‌شان و انتقال آنان به اردن را داده بود، اکنون حامیان فلسطین را در آمریکا هدف گرفته است. این پرسش مطرح می‌شود که در چنین شرایطی، حضور آمریکایی‌ها در کشورهای اسلامی چه توجیهی دارد؟

پایان بردگی سیاسی؛ آغاز عصر مقاومت

وی با تأکید بر ضرورت تغییر رویکرد کشورهای اسلامی گفت:چرا آمریکا می‌تواند در دشمنی با مسلمانان از تمام خطوط عبور کند، اما کشورهای اسلامی همچنان به سفارتخانه‌ها، پایگاه‌ها، شرکت‌ها و جاسوسان آمریکایی آزادی کامل می‌دهند؟

رئیس جامعة العروة الوثقی از رهبران جهان اسلام خواست تا از خواب غفلت بیدار شوند و با اقدامی متقابل، اعلام کنند که حضور آمریکایی‌ها در کشورهایشان غیرقابل قبول است. به گفته او، اگر آمریکا می‌تواند عرصه را بر حامیان فلسطین تنگ کند، پس دنیای اسلام نیز باید بدون تردید نفوذ این کشور را در سرزمین‌های خود قطع کند.

فراخوان بیداری؛ سکوت دیگر جایز نیست!

وی در پایان هشدار داد که تداوم سیاست‌های سازش‌کارانه، تنها منجر به تقویت نفوذ استکبار خواهد شد. اکنون زمان آن رسیده است که جهان اسلام یکصدا علیه سلطه‌جویی آمریکا برخیزد و پاسخی قاطع و عملی به اقدامات خصمانه آن بدهد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha