به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، در راستای تقویت تعاملات پارلمانی میان ایران و پاکستان، یک هیئت عالیرتبه از مجلس گلگت بلتستان، به دعوت ویژه مجلس شورای اسلامی ایران، از نهاد قانونگذاری و تحقیق مجلس ایران بازدید کرد.
در این بازدید، رئیس مؤسسه پژوهشی قانونگذاری مجلس ایران، ضمن استقبال از این هیئت، گزارشی جامع از فرآیند تصویب قوانین در مجلس ایران ارائه کرد.
وی با اشاره به اهمیت این نهاد در روند قانونگذاری تأکید کرد:پیش از ارائه هر طرحی به مجلس، کارشناسان خبره ابعاد فنی و حقوقی آن را بررسی میکنند. همچنین، با اجرای پروژههای آزمایشی و دریافت نظرات عمومی، از تأثیرات و بازخوردهای احتمالی اطمینان حاصل میشود. پس از طی این مراحل، طرح به مجلس ارائه شده و در صورت تصویب، به قانون تبدیل میشود.
ایران و پاکستان؛ دو کشور با پیوندهای تاریخی و پارلمانی کهن
رهبر اپوزیسیون مجلس گلگت بلتستان، محمد کاظم میثم، ضمن قدردانی از میزبانی مجلس ایران، بر اهمیت تبادل تجربیات پارلمانی تأکید کرد و گفت: ایران و پاکستان دارای روابط تاریخی و فرهنگی عمیقی هستند. تقویت همکاریهای پارلمانی، علاوه بر تحکیم روابط دوجانبه، میتواند به توسعه و پیشرفت منطقهای نیز کمک کند. پارلمان یکی از مهمترین ارکان هر کشور است که مردم به آن اعتماد دارند. ما باید از تجربههای یکدیگر بهره ببریم و در راستای ارتقای نظام قانونگذاری دو کشور، همکاریهای بیشتری داشته باشیم.
وی افزود: پاکستان دارای سنتهای پارلمانی دیرینهای است و ایران نیز تجارب ارزشمندی در قانونگذاری دارد. با افزایش تعاملات و تبادل تجربیات، میتوان مسیر قانونگذاری را در هر دو کشور بهینهتر و کارآمدتر کرد.
همکاریهای پارلمانی، راهی برای توسعه منطقه
این سفر گامی مهم در جهت همکاریهای پارلمانی و تقویت دیپلماسی قانونگذاری میان ایران و پاکستان محسوب میشود. دو کشور که از پیوندهای فرهنگی، تاریخی و مذهبی عمیقی برخوردارند، میتوانند با افزایش تعاملات پارلمانی، زمینهساز رشد، توسعه و ثبات در منطقه شوند.
بازدید هیئت پارلمانی گلگت بلتستان از مجلس ایران، نقطه آغازی برای همکاریهای گستردهتر در آینده خواهد بود.
نظر شما