یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴
دعوت رئیس قوه قضائیه جهت حضور حماسی و دشمن‌شکن در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن

حوزه/ رئیس قوه قضائیه، طی پیامی، عموم مردم انقلابی و غیور ایران اسلامی را به حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، طی پیامی، ضمن تبریک فرا رسیدن یوم‌الله ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و همچنین اعیاد شعبانیه و میلاد بقیه‌الله الاعظم (عج)، عموم مردم انقلابی و غیور ایران اسلامی را به حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن دعوت کرد.

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله‌الرحمن‌الرحیم

راه‌پیمایی یوم‌الله بیست‌ودوم بهمن، مظهر حرکت ملی و نشان‌دهنده‌ی وحدت ملی است. این راهپیمایی عظیم، یکی از شگفتی‌سازی‌های انقلاب اسلامی و به معنای واقعی کلمه دشمن‌شکن است.

دشمنی که در نبرد همه‌جانبه با نظام اسلامی ما و شجره طیّبه مقاومت، به هزیمت رفته، در سودای انتقام و ضربه زدن است و برای نیل به این غرض شوم، وحدت و انسجام ملی ما را نشانه گرفته است؛ حال ضروری است ملت انقلابی و غیور ایران اسلامی در سراسر این خاک پاک، فردا در یوم‌الله ۲۲ بهمن، همچون همیشه و بلکه منسجم‌تر و باشکوه‌تر، در راهپیمایی وحدت آفرین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کنند.

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن یوم‌الله ۲۲ بهمن و اعیاد شعبانیه و میلاد بقیه‌الله الاعظم (عج)، عموم ملت ایران را به حضور حماسی در راهپیمایی فردا دعوت می‌نمایم؛ هرچند یقین و باور قلبی دارم که مردم ما از طیف‌ها و اقشار مختلف، فردا در زیر بارش نعمات الهی در نقاط مختلفی از کشور، با حضور پرشور و شعورشان در جشن سالروز میلاد انقلاب اسلامی، چشمان جهانیان را خیره می‌سازند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha