به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، حجتالاسلام مقدادی در نشست هماندیشی مسئولان تربیتی و تبلیغی سطوح ۲ و ۳، به اهمیت رسالت طلاب و مبلغان در ماه مبارک رمضان پرداخت و گفت: ماه رمضان، ماهی سرشار از رحمت الهی و لطف بیپایان خداوند و فرصتی طلایی برای خودسازی و تقویت ارتباط با خداوند متعال است. روزهداران در این ماه در دریای معنویت غوطهور میشوند و با تقرب به درگاه الهی، دل و جان خویش را از آلودگیها و زنگار گناهان تطهیر میکنند.
وی تأکید کرد: وظیفه همه ما این است که ماه مبارک رمضان را قدر بدانیم و از شبهای پر برکت این ماه شریف نهایت استفاده را ببریم. و با دعا، تلاوت قرآن، اقامه نماز و روزهداری، خود را در زمره بندگان محبوب خداوند قرار دهیم.
ماه رمضان؛ فرصتی طلایی برای مبلغان دینی
مدیر تبلیغ معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان در ادامه به رسالت مبلغان دینی در این ایام اشاره کرد و افزود: این ماه فرصتی بینظیر برای تبلیغ و انتقال آموزههای دینی و معارف اهل بیت علیهمالسلام است. همه ما وظیفه داریم که در کنار تبیین و تبلیغ اسلام ناب، میان مردم امیدآفرینی کنیم و روحیه نشاط و ایمان را در جامعه تقویت نماییم.
وی تبیین سه وظیفهی کلیدی از منظر رهبر انقلاب را مطرح کرد و اظهار داشت: به طور مشخص، رهبر معظم انقلاب سه وظیفه حیاتی برای جامعه امروز و بهویژه طلاب و مبلغان تبیین کردهاند؛ آگاهیبخشی، امیدآفرینی و حرکتآفرینی، این سه مؤلفه باید در برنامهریزیها و فعالیتهای تبلیغی ما مورد نظر قرار گیرد. بر همین اساس، ضروری است که طلاب با پشتکار و برنامهریزی، به بصیرت افزایی، روایتگری درست و فعال کردن جامعه در مسیر ارزشهای اسلامی و انقلابی بپردازند.
ضرورت توانمندسازی طلاب و تقویت تبلیغ دینی
حجتالاسلام مقدادی تأکید کرد: لازم است با برنامهریزی مناسب، طلاب حوزه علمیه را به عنوان نیروهایی بصیر، انقلابی و مسئولیتپذیر تربیت کنیم. این مسئولیت خطیر نه تنها محدود به ماه مبارک رمضان نیست بلکه مبلغان ما باید در تمام طول سال، با جدیت در فراگیری علوم و معارف اهل بیت علیهمالسلام، خود را برای چنین مسئولیتهایی آماده کنند.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود از مسئولان تربیتی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان درخواست کرد از تمامی توان خود برای اعزام اساتید و طلاب فاضل و دانشآموخته به مناطق نیازمند تبلیغ استفاده کرده و آنان را برای عمل به مسئولیتهای الهی خود در این ماه شریف تشویق نمایند.
تأکید بر جذب جوانان به حوزه علمیه
حجتالاسلام مقدادی به مسأله پذیرش در حوزه به عنوان یک اولویت اشاره کرد و گفت: مدیر حوزه علمیه خراسان و معاونت فرهنگی تبلیغی این حوزه، همواره بر ضرورت تبلیغ چهره به چهره برای جذب جوانان مستعد به حوزه تأکید دارند. ضروری است که مبلغان و مسئولان تربیتی در فرصتهای تبلیغی خود، شوق و علاقهمندی به تحصیل در حوزههای علمیه را در میان جوانان تقویت نموده و آنان را به ثبتنام در حوزه تشویق کنند.
تاکید بر وقف به عنوان راهی برای حل مشکلات اقتصادی طلاب
مدیر تبلیغ معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان همچنین به مشکلات اقتصادی طلاب و اهمیت ایجاد منابع پایدار اشاره کرد و افزود: یکی از اصلیترین راهحلها برای کمک به حل مشکلات اقتصادی دانشآموختگان حوزه علمیه، گسترش فرهنگ وقف است. از تمامی مؤمنین درخواست میشود که با عمل به این سنت حسنه، برای حوزه علمیه وقف کرده تا در تقویت آینده طلاب و توانمندی این نهادهای دینی سهیم شوند.
وی تأکید کرد: وقف برای حوزههای علمیه میتواند بسیاری از مشکلات را کاهش دهد و راه آیندهای مطمئن برای طلاب را هموار سازد. این اقدام باید به عنوان یکی از مأموریتهای مهم مسئولان تبلیغی و دینی مورد توجه قرار گیرد.
حجتالاسلام مقدادی در پایان ضمن تأکید بر اهمیت ماه مبارک رمضان در احیای معارف ناب اسلامی گفت: از همه مبلغان و مسئولان تبلیغی تقاضا دارم که نهایت تلاش خود را بهکار گیرند تا این ماه شریف فرصتی برای نشر آموزههای دینی و تقویت ارتباطات معنوی مردم با خداوند باشد، همچنین امیدوارم با همت مسئولان، شاهد جذب جوانان مستعد به حوزههای علمیه و رشد نهاد وقف در جهت پیشرفت حوزهها و توانمندسازی اقتصادی طلاب باشیم.
نظر شما