به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد، عضو هیئت علمی المصطفی با حضور در غرفه خبرگزاری حوزه در نمایشگاه قرآن گفت: برپایی همچین نمایشگاهی دارای فواید زیادی است، باعث می شود از حال همدیگر مطلع و از ظرفیت های سایر بخش ها و نهادهای حوزوی و غیر حوزوی با خبر شویم.
وی افزود: این نمایشگاه میدانی است برای تبادل برخی از اطلاعات و کارهایی که صورت گرفته است و به نظرم می آید لازم است این مجموعه غنی تر از این مقدار باشد چرا که هدف ما نشان دادن خروجی کار یک سازمان یا نهاد است و شایسته بود قوی تر از وضع موجود این کار انجام شود.
حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد در ادامه با اشاره به لزوم برنامه ریزی و داشتن ایده برای برگزاری چنین نمایشگاه هایی ابراز داشت: برای برپایی چنین نمایشگاهی حداقل باید یک سال کار و برنامه ریزی کرد تا مجموعه ها و نهادهایی که قرار است در این نمایشگاه حضور پیدا کنند از قبل همدیگر را بشناسند چون قرار است این نهادها محصولات و خروجی هایشان را بیاورند.
عضو هیئت علمی المصطفی گفت: در حوزه های علمیه رشته های قرآنی زیادی وجود دارد، پایان نامه های قرآنی فراوانی از سوی طلاب به نگارش درآمده است، اساتید زیادی داریم که به تدریس درس تفسیر قرآن می پردازند و صدها طلبه در این موسسات و مراکز قرآنی مشغول تحصیل هستند همه این فعالیت ها و اقدامات بخش کوچکی از کارهای حوزه در خدمت به قرآن است، نمایشگاه قرآن باید به این امور بپردازد.











نظر شما