سه‌شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۱
مراسم وفات حضرت خدیجه(س) در مدرسه علمیه کوثر برگزار شد

حوزه/ به همت مدرسه علمیه کوثر زرندیه مراسم وفات حضرت خدیجه(س) در این مدرسه برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، به همت مدرسه علمیه کوثر زرندیه مراسم گرامیداشت وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها امروز با سخنرانی خانم طباطبایی معاون فرهنگی این مدرسه علمیه برگزار گردید.

طباطبایی با استناد به حدیث پیامبر اکرم (ص) مبنی بر اینکه من و علی پدران این امت هستیم، و همچنین لقب امّ المومنین برای حضرت خدیجه (س)، به مقام والای مادری ایشان برای تمام مؤمنان اشاره کرد و بر لزوم ابراز عاطفه نسبت به ایشان تأکید کرد.

وی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص)تصریح کرد: خداوند چهار زن را برگزیده است: حضرت مریم، حضرت آسیه، حضرت خدیجه و حضرت فاطمه (س). معاون فرهنگی مدرسه علمیه کوثر زرندیه به بررسی راز و رمز این گزینش و مقام والای حضرت خدیجه (س) پرداخت.

وی شباهت حضرت زینب (س) به حضرت خدیجه (س) که توسط پیامبر اکرم (ص) بیان شده است، نیز مورد بررسی قرار داد .

طباطبایی گفت: فداکاری بی‌نظیر حضرت خدیجه (س) در پذیرفتن پیامبر اکرم (ص) در اوایل دعوت، علی‌رغم سختی‌ها و مخالفت‌ها، بی‌نظیر بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha