به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجتالاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان بوشهر شامگاه سهشنبه در جمع طلاب مبلغ ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: باید دین و نظام، انقلاب و مردم را بر منافع شخصی ترجیح دهیم.
وی از ساخت ۱۹۴ هزار مترمربع فضای حوزه در چندسال اخیر در استان بوشهر خبر داد و افزود: ساخت حوزه علمیه خواهران، مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران و ۸۰ واحد مسکونی برای اساتید حوزه در سال های گذشته از جمله این اقدامات است.
حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری با بیان اینکه استان بوشهر از نظر طلاب و اساتید با رشد خوبی روبرو بوده است، بیان کرد: در این مدت شاهد رشد علمی پژوهشی خوبی در حوزه علمیه استان بودهایم.
وی با اشاره به تمرکز بر روی کیفیت بخشی و ارتقا سطح علمی طلاب گفت: استان بوشهر تنها استانی است که روز روحانیت دارد و هیچ جایی به اندازه بوشهر به روحانیت و ائمه جمعه ارادت ندارند، چون از این قشر خیر و برکت دیدهاند.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر از راه اندازی دفتر مطالعات راهبردی در این استان خبر داد و عنوان کرد: بوشهر یک کارخانه اقتدار برای ایران است، اکنون یک نیروگاه اتمی فعال و ۲ نیروگاه اتمی در دست اجرا دارد، منطقه اقتصادی آن در حال اجرا و توسعه سرزمینی شمالی استان نیر در دست اقدام است.
حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری با اشاره به درآمدزایی ۱۳ تا ۱۵ میلیارد دلاری پتروشیمیهای استان بوشهر برای کشور، یادآور شد: استان بوشهر۷۰ درصد گاز ایران و هشت درصد گاز جهان را تولید می کند.
وی تاکید کرد: استان بوشهر دارای تاریخی باشکوه و روحانیت جلیل القدر است.
انتهای پیام/
نظر شما