شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۸
درک زیبایی، پشتوانه هنر است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری‌اصل با اشاره به نقش قوه خیال در هنر گفت: هرچه وهم و خیال قوی‌تر باشد، بروز هنر پررنگ‌تر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل، نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی امروز به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی و سالروز شهادت سید مرتضی آوینی در دیدار جمعی از هنرمندان تبریز با بیان اینکه جامعه نیازمند هنر انقلاب اسلامی است، اظهار کرد: امروز، بیش از هر زمان دیگر، جامعه نیازمند هنری است که در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی حرکت کند؛ هنری که روشنگر باشد، امید بیافریند، و با هویت ایرانی-اسلامی در برابر سیل ابتذال بایستد.

وی با اعلام اینکه بعد از انقلاب اسلامی هنر انقلاب اسلامی هنر اسلامی را تقویت و تکمیل کرده است، افزود: هنر انقلاب اسلامی در برابر کسانی که از هنر در ابعاد غیر انسانی استفاده کنند ایستاده است و می خواهد چهره واقعی ظالم را نشان دهد.

امام جمعه تبریز با اظهار اینکه ما نمی گویم سیاست در هنر دخالت نکند، تصریح کرد: اما باید هنرمندان اهل سیاست بازی و در خدمت گروه ها سیاسی و دولت های مختلف و سیاسیون نباشند.

وی با اشاره به اینکه راجع به هنر صحبت کردن سخت است، متذکر شد: هنر فقط در ارتباط با انسان شکل می گیرید و با قدرت وهم و خیال نمود پیدا می کند.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه درک زیبایی پشتوانه هنر است، گفت: هر چقدر قوه وهم و خیال بیشتر شود بروز و ظهور هنر هم بیشتر می‌شود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha