شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
کتاب «فضیلت گم‌شده» اثر حجت‌الاسلام احمد نظرپور منتشر شد

حوزه/ کتاب «فضیلت گم‌شده» به‌طور ویژه به بررسی جایگاه زنان در جوامع غربی و شرقی و انقلاب اسلامی ایران پرداخته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، کتاب «فضیلت گم‌شده» اثر حجت‌الاسلام احمد نظرپور، مدرس مدرسه علمیه امام رضا (ع) خوزستان منتشر شد.

کتاب «فضیلت گم‌شده» به‌طور ویژه به بررسی جایگاه زنان در جوامع غربی و شرقی و انقلاب اسلامی ایران پرداخته است. این کتاب که شامل ۱۹۰ صفحه و ۹ فصل می‌باشد، موضوعاتی همچون ظلم به زنان در طول تاریخ، مقام زن از منظر اسلام، جایگاه زن در دوران پهلوی، و آثار و فواید حجاب را به شیوه‌ای پژوهشی مورد بررسی قرار داده است ومطالب این اثر بر پایه اعترافات اندیشمندان و اندیشکده‌های غربی و شرقی است.

این کتاب که دریچه‌ای نوین در حوزه زنان به روی نسل جوان گشوده و پاسخگوی بسیاری از شبهات است با هدف مقابله با تصویرسازی‌های غلط دشمنان علیه جایگاه زنان در ایران و انقلاب اسلامی نگاشته شده است. حجت الاسلام نظر پورکه سابقه فعالیت‌های پژوهشی و فرهنگی در سطح مساجد و مدارس را دارند، تألیفاتی ارزشمند در حوزه‌های مختلف داشته‌اند.

ازجمله این آثار می‌توان به کتاب‌های «عصر انقلاب اسلامی به استناد آمارهای بین‌المللی» و «جلوه‌های توانایی (دستاوردهای دولت سیزدهم)» اشاره کرد ، علاقه‌مندان می‌توانند برای خرید این کتاب با تخفیف ۲۰ درصد، به شماره ۰۹۱۶۵۹۵۶۸۳۱ تماس گرفته یا به سایت نمایشگاه مجازی کتاب مراجعه کنند.

برای اطلاعات بیشتر، لینک نمایشگاه: [فضیلت گم‌شده - بازخوانی زندگی و آزادی زن در غرب](https://book.icfi.ir/book/d13d872a-77cd-4adb-a97a-e1bae5e66ae7/%D9%81%D8%B6%DB%8C%D9%84%D8%AA-%DA%AF%D9%85-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C) ارائه شده است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha