یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۴
هنر در منظومه انقلاب اسلامی ابزار آگاهی‌بخشی و امیدآفرینی است 

حوزه/ دشتی گفت: هنر در نگاه انقلاب اسلامی باید به عنوان یک ابزار آگاهی‌بخش و امیدآفرین در برابر هجمه‌های فرهنگی دشمنان استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، عبدالصمد دشتی معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر شامگاه یکشنبه در آیین بزرگداشت روز هنر انقلاب اسلامی، اظهار داشت: هنر در گفتمان انقلاب اسلامی تنها برای بیان احساسات و خلق آثار زیبا نیست، بلکه باید به عنوان یک ابزار قدرتمند برای آگاهی‌بخشی و مقابله با هجمه‌های فرهنگی و سیاسی دشمنان عمل کند.

وی با بیان اینکه هنر باید به مخاطب پیام دهد، امیدوار کند و او را در برابر مشکلات مقاوم سازد، افزود: شهید آوینی با دوربین و قلم خود این نگاه را به وضوح نشان داد و ثابت کرد که هنر متعهد می‌تواند در مسیر اعتلا و رشد جامعه نقش‌آفرین باشد.

دشتی، با تأکید بر اهمیت حفظ آرمان‌های انقلاب در دنیای امروز، ابراز کرد: اگر شهید آوینی امروز در قید حیات بود، بی‌تردید در برابر فاجعه انسانی غزه و دیگر بحران‌های جهانی سکوت نمی‌کرد و این مسئله را در آثار هنری‌اش مطرح می‌کرد، هنرمندان باید همچنان نسبت به مسائل روز جهان حساس و متعهد باقی بمانند.

حیدری شهردار بوشهر نیز در این مراسم با تجلیل از نقش جوانان در دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: جوانانی با سنین کم در دفاع از این مرز و بوم حماسه آفریدند و امروز نیز وظیفه ماست که این مسیر را ادامه دهیم و نگذاریم نسل جدید از مسیر انقلاب جدا شود.

وی تأکید کرد: ما باید از خط ولایت و مردم دفاع کنیم و نگذاریم آرمان‌های انقلاب تحت تأثیر هجمه‌های دشمنان قرار گیرد.

سعیدی مدیر هنرستان هنرهای زیبای فاطمیه بوشهر هم اظهار کرد: هدف نهایی هنر رسیدن به حقیقت و خدای یکتا است، همان‌طور که شهید آوینی با تعهد هنری خود این مسیر را طی کرد.

وی تصریح کرد: هنرمندان باید مراقب باشند تا از روزمرگی فاصله بگیرند و به جای تمرکز صرف بر تکنیک، روح هنر را درک کنند.

در پایان مراسم، زنگ انقلاب اسلامی با حضور مسئولان نواخته شد و از دانش‌آموزان برگزیده هنرستان در جشنواره‌های مختلف تجلیل شد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha