چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۷
طلاب پاسخگوی شبهات با بیان مستند و قابل فهم باشند

حوزه/ مدیر حوزه علمیه سیستان و بلوچستان گفت: طلاب باید مطالعه را جدی بگیرند، کتاب‌های کلام، عقاید، اخلاق و تفسیر را بخوانند و پاسخ‌های منطقی، مستند و قابل‌فهم به شبهات داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از زاهدان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین رمضانی، مدیر حوزه علمیه سیستان و بلوچستان در جمع مدیران و اساتید مدارس علمیه دلگان ضمن تبریک دهه کرامت عنوان داشت: دهه‌ای که آغاز آن با میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر مصادف است و پایان آن با میلاد حضرت امام رضا(ع)، این دهه فرصتی ارزشمند برای بازخوانی معارف اهل بیت (علیهم‌السلام)است.

وی افزود: اهل بیت (علیهم‌السلام) گنجینه‌ای از علم، کرامت، محبت و معنویت‌اند و وظیفه ما طلبه‌هاست که معارف اهل بیت را با تمام وجود تبلیغ و ترویج کنیم، برای تحقق این رسالت، نخست باید اهل مطالعه باشیم، اهل تهجد و نماز شب باشیم، و در کنار آن، با سعه صدر و حسن خلق در میان مردم حضور یابیم، در غیر این صورت، حرف ما در دل مردم نمی‌نشیند.

مدیر حوزه علمیه سیستان و بلوچستان ابراز داشت: امروز حوزه‌های علمیه در خط مقدم دفاع از دین، قرآن و اهل بیت علیهم‌السلام قرار دارند،حوزه‌ها از صدر اسلام تاکنون، چه در دوران امامان معصوم (علیهم‌السلام) و چه در عصر غیبت، حافظان اصلی معارف دینی بوده‌اند،اگر حوزه‌ها در میدان نباشند، دین و قرآن آسیب خواهد دید، دشمن هم این را فهمیده و به همین خاطر، هجمه‌های سنگینی علیه روحانیت و حوزه‌ها آغاز کرده است.

وی با توجه به شرایط استان عنوان داشت: ما در استانی زندگی می‌کنیم که اکثریت آن از برادران اهل سنت هستند، باید قدردان این وحدت باشیم، دشمن از هر فرصتی برای ایجاد تفرقه بهره می‌گیرد، اما بحمدالله به برکت اهل بیت (علیهم‌السلام)، رهبری حکیمانه و بصیرت مردم، وحدت خوبی میان شیعه و سنی در این منطقه برقرار است، وظیفه ما طلبه‌هاست که این وحدت را تقویت کنیم، از ظرفیت اهل سنت استفاده کنیم، و در مسیر تقریب مذاهب گام برداریم.

حجت الاسلام والمسلمین رمضانی گفت: طلاب عزیز، شما افسران جبهه جنگ نرم هستید، جامعه امروز با شبهات فراوانی در فضای مجازی و رسانه‌ها روبه‌روست، دشمن با القای شبهه، تحریف دین و بی‌اعتمادسازی نسبت به علما، دنبال دور کردن نسل جوان از اسلام است، اگر طلبه‌ای مجهز به علم و تقوا نباشد، نمی‌تواند در این میدان موفق شود، لذا توصیه من به شما این است که مطالعه را جدی بگیرید، کتاب‌های کلام، عقاید، اخلاق و تفسیر را بخوانید، و پاسخ‌های منطقی، مستند و قابل‌فهم به شبهات داشته باشید.

وی در ادامه اظهار داشت: روحانیت هم باید اهل تهجد و شب‌زنده‌داری باشد و هم اهل ارتباط با مردم، امروز مردم از روحانیت انتظار پاسخ دارند،اگر پاسخ‌ها قانع‌کننده و کاربردی باشد، مردم با دین پیوند می‌خورند، باید در مساجد، محافل و حتی فضای مجازی، پاسخ‌گو باشیم و نقش هدایت‌گری خود را ایفا کنیم.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha