سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۸
اعطای جایزه البرز به استاد رشاد

حوزه/ شصت‌وسومین دوره اعطای جایزه البرز در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما و با حضور معاون اول رئیس جمهور و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران، شصت‌وسومین دوره اعطای جایزه البرز، ۱۵ اردیبهشت‌ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما و با حضور محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور و حسین افشین، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد.

در این مراسم، ۶۳ نفر از دانشمندان، فناوران و مخترعان، طلاب و دانشجویان با دریافت تندیس البرز و جایزه نقدی تکریم شدند.

همچنین از ۴ دانشمند و چهره برجسته علمی کشور، از جمله آیت الله علی اکبر رشاد چهره برتر علوم انسانی، عبدالرضا سیمچی چهره برتر نانومواد و دانشمند برتر علوم مهندسی، محمد عبدالهی چهره برتر داروسازی کشور و علی‌اکبر موسوی موحدی بنیان‌گذار بیوشیمی‌فیزیک ایران به صورت ویژه تجلیل شد.

جایزه علمی البرز که به «نوبل ایرانی» نیز شهرت دارد، توسط بنیاد فرهنگی البرز در هر سال به جمعی از نخبگان و دانشکندان تأثیرگذار کشور اعطا می‌گردد.

این بنیاد توسط حسینعلی البرز، در سال ۱۳۴۲ وقف و تأسیس شده و امسال نیز ۶۳ نفر از نخبگان و دانشمندان کشور توانستند این جایزه را دریافت کنند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha