دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۸
ویژه‌برنامه ۸ ساعته مدرسه بقیةالله(عج) در میلاد امام مهربانی‌ها

حوزه/ مدرسه علمیه حضرت بقیةالله(عج) مشهد، همزمان با فرا رسیدن ایام میلاد امام رضا(علیه‌السلام)، مراسم باشکوهی را در خیابان امام رضا(علیه‌السلام)،‌ همراه با اجرای متنوع‌ترین برنامه‌های فرهنگی و خدماتی برگزار کرد.

حجت‌الاسلام سید جمال موسوی، مسئول تربیتی و تبلیغی مدرسه علمیه حضرت بقیةالله(عج) مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد جزئیات این ویژه‌برنامه را تشریح کرد.

وی با تبریک فرارسیدن میلاد باسعادت امام رضا(علیه‌السلام)، در خصوص اهمیت و تاثیرگذاری چنین برنامه‌هایی گفت: با یاری خداوند و حمایت خیرین و مبلغان، توانستیم برنامه‌ای باشکوه و پرمحتوا را در خیابان امام رضا(علیه‌السلام)، برگزار کنیم که با استقبال پرشور مردم، زائران و خانواده‌ها همراه شد. هدف اصلی ما در این برنامه، ترویج معارف دینی، ایجاد فضای نشاط اجتماعی و خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران آستان قدس رضوی بود.

ارائه مشاوره و پاسخ‌گویی به مسائل شرعی و اعتقادی

وی با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین بخش‌های این برنامه، غرفه مشاوره و پاسخگویی به سؤالات شرعی و اعتقادی بود به نقش مهم این غرفه در ارتباط مؤثر با مردم اشاره کرد و توضیح داد: این غرفه برای رفع شبهات شرعی و اعتقادی و ارائه مشاوره اخلاقی برپا شد و مبلغان گروه تبلیغی شهید حججی مکانی را فراهم کردند تا زائران بتوانند سؤالات خود را مطرح کنند. خوشبختانه این غرفه با استقبال صمیمانه مردم روبه‌رو شد.

ویژه‌برنامه‌های جذاب برای کودکان و نوجوانان

مسئول تربیتی و تبلیغی مدرسه علمیه حضرت بقیةالله(عج) با بیان اینکه برای حضور پرنشاط کودکان و نوجوانان در این مراسم، غرفه‌ای ویژه به فعالیت‌های مفرح و آموزنده اختصاص داده شد، اظهار داشت: تلاش کردیم برنامه‌ای شاد و آموزنده برای کودکان و نوجوانان فراهم کنیم. از بخش‌های ویژه این غرفه می‌توان به اجرای آیین‌های مداحی توسط مجریان کودک و نوجوان نام برد. در این بخش، مداحان نوجوان توانستند فضای معنوی و جذابی را برای این گروه سنی ایجاد کنند.

پویش «هندوانه میلاد» و پذیرایی هزاران زائر با شربت و شیرینی

حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به حجم بالای توزیعات خوراکی در این مراسم، افزود: با کمک خیرین موفق به راه‌اندازی پویشی تحت عنوان «هندوانه میلاد» شدیم. در این پویش علاوه بر تهیه و توزیع حدود ۴۰۰ کیلوگرم هندوانه میان زائران و مجاوران، بیش از ۱۰ هزار لیوان شربت، کیک و شیرینی در میان جمعیت حاضر توزیع شد.

وی با بیان اینکه این مراسم از ساعت ۴ عصر تا ۱۲ شب، به مدت ۸ ساعت، در خیابان امام رضا(ع) برگزار شد، گفت: برنامه به گونه‌ای طراحی شده بود که در طول این مدت، زائران و مجاوران بتوانند از بخش‌های مختلف آن بهره‌مند شوند. این برنامه شامل خدمات فرهنگی، معنوی و سرگرمی بود که در فضایی صمیمی و شاد برگزار شد.

مسئول تربیتی و تبلیغی مدرسه علمیه حضرت بقیةالله(عج از تمامی خیرین، مبلغان، مسئولان و اعضای گروه تبلیغ جهادی شهید حججی که در برپایی این مراسم مشارکت داشتند، قدردانی کرد و ضمن ابراز خرسندی از بازخورد مثبت مردم، افزود: موفقیت این برنامه نشان‌دهنده تأثیرگذاری فعالیت‌های جمعی برای ترویج معارف اهل‌بیت(علیهم‌السلام) و خدمت به زائران است. خدا را شاکر هستیم که توانستیم در این شب نورانی کاری شایسته را انجام دهیم. امید است این مسیر در آینده نیز ادامه یابد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha