یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۷
همایش ملی «رویش امید» در مشهد برگزار می‌شود

حوزه/ دومین همایش ملی «رویش امید» با محوریت درمان ناباروری و مقابله با بحران جمعیت پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، دومین همایش ملی «رویش امید» با هدف تجلیل از خانواده‌های فرزندآور پس از ناباروری، به همت مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان و با حضور جمعی از مسئولان کشوری و لشکری در جوار بارگاه نورانی امام رضا علیه‌السلام برگزار می‌شود.

این همایش ملی، فرصتی ارزشمند برای بازگو کردن داستان‌های واقعی از امید، تلاش و توکل خانواده‌هایی است که پس از سال‌ها چشم‌انتظاری، طعم شیرین فرزندآوری را چشیده‌اند. شرکت‌کنندگان در این مراسم، با حضور در کنار فرزندان خود، روایتگر قصه‌های سپاس، پایداری و تجدید امید خواهند بود.

در این رویداد ملی، جمعی از مقامات ارشد کشوری و لشکری به بیان دیدگاه‌های خود در خصوص حمایت از نهاد خانواده، ضرورت ارتقاء کیفیت زندگی، توسعه خدمات درمان ناباروری و نیز مقابله با بحران جمعیت خواهند پرداخت.

بخش جانبی همایش نیز به برگزاری کارگاه‌های تخصصی با حضور کارشناسان وزارت بهداشت اختصاص یافته است. این کارگاه‌ها با محوریت آموزش، پیشگیری، مراقبت و درمان ناباروری، بستری برای تبادل تجربه میان متخصصان و خانواده‌ها فراهم می‌کند.

گفتنی است، دومین همایش ملی رویش پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه ساعت

نمایندگان شرکت‌های بیمه، خیرین، مشارکت‌کنندگان و مجریان طرح ملی «رویش امید» نیز در این برنامه حضور فعال خواهند داشت تا آخرین دستاوردها و راهکارهای حمایتی در حوزه درمان ناباروری را به اشتراک بگذارند.

در پایان این مراسم، از برگزیدگان و فعالان طرح ملی «رویش امید» با اهدا لوح سپاس و تندیس همایش تجلیل خواهد شد.

گفتنی است، دومین همایش ملی «رویش امید»پنجشنبه ۲۵اردیبهشت ماه ساعت۸ صبح در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار خواهدشد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha