خانم زینب رستمپور مدیر مدرسه علمیه الهیه ساوه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اراک، با اشاره به کلام امام علی(ع) مبنی بر اینکه “الناس موتی و العلماء أحیاء” (مردم مردگانند و علما زندگان)، حوزههای علمیه را احیاگر جامعه دانست و اظهار داشت: در سال ۱۳۰۱، از طریق باز تاسیس حوزه علمیه قم توسط آیتالله حائری یزدی، سنگری مستحکم در برابر توطئههای استعمار ایجاد شد.
وی افزود: با توجه به پیام اخیر مقام معظم رهبری به مناسبت این رویداد تاریخی، سه مسئولیت خطیر حوزههای علمیه عبارت است از تربیت عالمانی مجتهد و مجاهد، پاسخگویی به شبهات روز جامعه و حفظ اسلام ناب در برابر تحریفها.
رستمپور، شهید رئیسی را نمونه کامل یک مدیر تربیت یافته در حوزه دانست و گفت: راز موفقیت ایشان، خدمتگزاری به مردم بود.
وی به تشریح خدمات ارزنده شهید رئیسی در دوران کوتاه مدیریتی پرداخت و اظهار کرد: کاهش تورم از ۴۰درصد به زیر ۳۰درصد، ورود ایران به جمع کشورهای قدرتمند اقتصادی بریکس و سفرهای هفتگی به مناطق محروم و پیگیری مشکلات مردم از جمله مهمترین دستاوردهای دولت شهید رئیسی بود.
وی شهادت شهید رئیسی ودیگر شهدای خدمت را ضایعهای بزرگ خواند و ابراز کرد: شهید رئیسی یک مدرسه کامل از مدیریت انقلابی بود و هر یک از این شهدا نیز در عرصه خود، مظهر خدمت و وحدت بودند.
مدیر مدرسه علمیه الهیه خاطرنشان کرد: از حوزه علمیه بیاموزیم که چگونه در برابر تحریفها بایستیم و از شهدای خدمت بیاموزیم که چگونه خدمت کنیم.
وی بیان کرد: از همه مردم میخواهیم که نسبت به حوزه علمیه و طلاب احساس مسئولیت بیشتری کنند و راه شهدای خدمت را در زندگی و کار خود الگو قرار دهند.
انتهای پیام. /
نظر شما