پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۰
برگزاری نشست «تربیت کنشگر تخصصی زن و خانواده و تقویت حلقه‌های میانی» در البرز

حوزه/ سلسله نشست‌های تخصصی با عنوان «تربیت کنشگر تخصصی زن و خانواده و تقویت حلقه‌های میانی» به همت مدرسه علمیه تخصصی زینبیه استان البرز با همکاری ستاد زن و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از البرز، در راستای تحقق اهداف تمدن‌سازی اسلامی و ارتقای نقش‌آفرینی بانوان در عرصه‌های کلان اجتماعی، فرهنگی و خانوادگی، مدرسه علمیه تخصصی زینبیه استان البرز با همکاری ستاد زن و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی، سلسله نشست‌هایی تخصصی با عنوان «تربیت کنشگر تخصصی زن و خانواده و تقویت حلقه‌های میانی» برگزار می‌کند.

این برنامه با عنوان مدرسه بهاره و با رویکرد حکمرانی تمدن‌ساز زن و خانواده طراحی شده و با هدف توانمندسازی سرشبکه‌های مردمی و فعال‌سازی ظرفیت حلقه‌های میانی در حوزه زن و خانواده به مرحله اجرا درمی‌آید.

در این دوره، اساتید برجسته حوزه‌های فکری و اجتماعی به تبیین نقش‌آفرینی مؤثر بانوان در فرآیند حکمرانی فرهنگی و اجتماعی خواهند پرداخت و شرکت‌کنندگان ضمن بهره‌مندی از مباحث علمی، با الگوها و راهکارهای عملی فعالیت در میدان کنشگری تخصصی آشنا خواهند شد.

بنابر این اطلاعیه، اعطای گواهی معتبر پایان دوره از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری منوط به حضور در تمام جلسات خواهد بود.

برای اساتید دانشگاه، این دوره به‌عنوان آموزش ضمن خدمت مورد محاسبه قرار می‌گیرد.

مهلت ثبت‌نام، تا پایان روز ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ و زمان و مکان برگزاری سالن آمفی‌تئاتر هیأت انصار، واقع در شهر کرج خواهد بود.

آدرس لینک ثبت‌نام، https://digiform.ir/wf۰b۸۱cbc و آدرس موقعیت مکانی (لوکیشن) نیز عبارت است از، https://nshn.ir/sbvLa۹YxWSRb

این نشست‌ها با حمایت و پشتیبانی شورای عالی انقلاب فرهنگی و مدیریت حوزه علمیه خواهران استان البرز برگزار می‌شود و گامی مؤثر در جهت تربیت نیروهای متخصص، متعهد و میدان‌دار در عرصه زن و خانواده به‌شمار می‌رود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha