به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجت الاسلام والمسلمین سید محسن محمودی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران، در جمع خبرنگاران ، با اشاره به برگزاری مراسم و برنامه های گسترده بمناسبت هفته خدمت ، ایام سالگرد شهادت شهید جمهور آیتالله رئیسی و شهیدان خدمت گفت: از آنجایی که مزار شهید دیپلماسی امیرعبداللهیان و سردار شهید موسوی فرمانده حفاظت رئیسجمهور در جوار حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) قرار دارد ؛ مراسم ویژه بزرگداشت این شهدای عزیز روز پنجشنبه ۱ خرداد ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۶ در مصلای امام علی(ع) حرم مطهر برگزار می شود.
دبیر ستاد بزرگداشت شهید جمهور و شهدای خدمت استان تهران از مردم انقلابی تهران و شهرری دعوت کرد با حضور در این مراسم از مقام شهدای خدمت تجلیل به عمل آورند.
حجتالاسلام والمسلمین محمودی افزود: همچنین به منظور بزرگداشت شهیدان خدمت خاصه کادر پرواز ارتش مراسم ویژهای روز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۷ صبح در مسجد شهدای ارتش واقع در میدان سبلان برگزار خواهد شد که از مردم عزیز دعوت به عمل آمده که در این مراسم نیز نسبت به مقام والای شهدا ادای احترام کنند.
انتهای پیام/
نظر شما