به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت الاسلام اسماعیل قهرمانلو، معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه زنجان ضمن گرامیداشت سالروز شهادت شهدای خدمت، از برگزاری دومین دوره میثاق طلبگی طلاب پایه اول مدارس علمیه زنجان خبر داد و گفت: دوره تربیتی، قرآنی میثاق طلبگی ٢ با هدف سنجش و ارزیابی وضعیت آموزشی و تربیتی طلاب پایه اول استان به میزبانی مدرسه علمیه حضرت ولی عصر (عج) شهرستان خرمدره برگزار شد.
حجت الاسلام قهرمانلو افزود: این دوره در سه روز متوالی برگزار و وضعیت روخوانی و روانخوانی طلاب توسط اساتید اعزامی از شهر مقدس قم مورد ارزیابی قرار گرفت.
معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه زنجان انس و الفت طلاب با قرآن را ضروری شمرد و گفت: مباحث قرآنی در راستای تربیت طلاب مهذب نقش اساسی داشته، از همین رو کلاسهای تجوید، صوت و لحن قرآن به صورت مستمر در این دوره برگزار شد.
وی حضور اساتید، مشاورین و اساتید اخلاق از جمله حجت الاسلام و المسلمین فقیه را در این دوره مغتنم دانست و گفت: حضور شبانه روزی اساتید، مشاورین، و اساتید اخلاق موجب بهره مندی طلاب از مباحث آنان شده و تاثیر بسزایی در رشد فردی طلاب داشته است.










نظر شما