دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۱
امام خمینی (ره)، امید را به ملت و اقتدار را به ایران اسلامی بخشید

حوزه / حجت‌الاسلام والمسلمین کارگر شورکی گفت: امام خمینی (ره) امید را به ملت بازگرداند و اقتدار را به ایران اسلامی بخشید، تشییع باشکوه پیکر ایشان در تهران، گواهی روشن بر عمق محبت ملت ایران به ایشان بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، در جلسه شورای اداری حوزه علمیه خواهران استان یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کارگر شورکی با تسلیت ایام شهادت امام محمدباقر (علیه‌السلام) اظهار داشت: شهادت این امام همام را به عموم مسلمانان تسلیت عرض می‌کنم و امیدوارم در بزرگداشت این مناسبت، هر یک از ما به سهم خود تلاش کنیم تا شخصیت و سیره ایشان را به‌درستی به جامعه معرفی کنیم.

وی با اشاره به تقارن این ایام با دو مناسبت مهم ملی و انقلابی افزود: در آستانه سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی و قیام خونین ۱۵ خرداد هستیم، قیامی که به تعبیر امام راحل باید برای همیشه در حافظه تاریخی ملت ایران زنده بماند، امام خمینی (ره) امید را به ملت بازگرداند و اقتدار را به ایران اسلامی بخشید، تشییع باشکوه پیکر ایشان در تهران، گواهی روشن بر عمق محبت ملت ایران به ایشان بود.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد با تأکید بر ضرورت روایت صحیح تاریخ انقلاب اسلامی به نسل جوان، بیان کرد: امروز جوانان گاه روایت‌های نادرستی را از رسانه‌های معاند می‌شنوند که وظیفه ما طلاب این است که با استفاده از ابزارهای نوین از جمله تولید کلیپ‌های کوتاه و جذاب، واقعیت‌های انقلاب و مفاهیم عمیق آن را به درستی منتقل کنیم، ان‌شاءالله با پیروی از رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) که با صلابت مسیر امام راحل (ره) را ادامه می‌دهند، پرچم این انقلاب به صاحب اصلی آن، حضرت ولی‌عصر(عج) تحویل خواهد شد.

در بخش دیگری از این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین کارگر شورکی به تبیین فرازهایی از خطبه ۱۷۶ نهج‌البلاغه پرداخت و گفت: امام علی(ع) در این خطبه سه اصل مهم و راهبردی را برای سالکان مسیر قرب الهی مطرح می‌کنند که متأسفانه کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند، وَ اعْلَمُوا عِبَادَ اللَّهِ أَنَّ الْمُؤْمِنَ لَا یُصْبِحُ وَ لَا یُمْسِی إِلَّا وَ نَفْسُهُ ظَنُونٌ عِنْدَهُ، فَلَا یَزَالُ زَارِیاً عَلَیْهَا وَ مُسْتَزِیداً لَهَا؛ یعنی مؤمن واقعی کسی است که هر روز و شب، خود را مورد بازخواست قرار داده و به‌جای پرداختن به عیوب دیگران، در پی اصلاح نفس خویش باشد.

وی با اشاره به خطر حب ذات، تصریح کرد: یکی از بزرگ‌ترین موانع رشد انسان، حب ذات است، زیرا موجب می‌شود انسان عیوب خود را نبیند یا آن‌ها را توجیه کند، اما اگر انسان با نگاهی انتقادی و بدبینانه به خود بنگرد، راه برای شناخت حقیقت و رسیدن به کمال هموار خواهد شد.

مدیر حوزه علمیه خواهران یزد با استناد به خطبه‌ی همام، اظهار کرد: حضرت علی(علیه‌السلام) می‌فرمایند: فَهُم لِأَنفُسِهِم مُتَّهِمُون؛ پرهیزگاران، همواره خود را متهم می‌دانند و از خوش‌بینی بی‌جا نسبت به اعمال خویش دوری می‌ورزند، ایشان همچنین در ادامه خطبه ۱۷۶ به ترک دنیاپرستی سفارش می‌کنند و دو الگو معرفی می‌فرمایند، یکی صالحان پیشین و دیگری مؤمنانی که مخاطبان با چشم خود آن‌ها را دیده‌اند، کسانی که همچون مسافری که خیمه خود را جمع می‌کند، از دنیا دل بریدند و به‌سوی مقصد ابدی گام برداشتند.

وی در ادامه با طرح سؤالی درباره تفاوت حسن‌ظن و بدگمانی، تصریح کرد: در آموزه‌های دینی بر حُسن‌ظن بسیار تأکید شده، حال آن‌که در این خطبه بر بدبینی نسبت به خود سفارش شده، پاسخ آن است که حسن‌ظن، مخصوص دیگران و خداوند است، اما در مورد خود، انسان باید همواره نگاه نقادانه و بدبینانه داشته باشد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha