به گزارش خبرگزاری حوزه، مراسم سالروز شهادت پنجمین پیشوای جهان تشیع حضرت امام محمد باقرعلیه السلام با حضور جمعی از عاشقان و ارادتمندان آن حضرت درحسینیه دفتر آیت الله فاضل لنکرانی در قم برگزار شد.
حجت الاسلام سیدمحمدتقی قادری در این مراسم گفت: اینگونه جلسات علاوه بر معرفت به خاندان عصمت و طهارت، موجب ارتباط با ائمه معصومین می شود.
این استاد حوزه علمیه قم پیرامون غربت و مظلومیت امام باقر علیه السلام، افزود: معرفت و شناخت به امام از وظایف انسان است. جفای زیادی به امام باقر(ع) شد امام احساس غربت می کرد.
حجت الاسلام قادری با تمسک به روایت «من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة»، گفت: «هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلی مرده است» این متن مشهورترین متن این حدیث شریف است که جمع کثیری از علمای شیعه و سنی آن را با سلسله اسناد خود، در کتاب های حدیثی روایت کرده اند.
حجت الاسلام قادری با اشاره به جفاهایی که به امام باقر(ع) رفته بود، گفت: عدم بصیرت مردم آسیب زیادی به دین می زند و سبب تفرقه و جدایی می شود. همین عامل سبب غربت و مظلومیت امام باقر(ع) شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جریانات و فرقه های جدید برای به انزوا کشیدن امام باقر(ع) شکل گرفت و شیعیان را متفرق کرد.










نظر شما