خانم دنیائی معاون فرهنگی مدرسه علمیه صدیقه طاهره غرق آباد، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اراک، به بررسی سیره علمی، عملی و اخلاقی آن امام همام پرداخت.
وی در ابتدا با اشاره به شرایط پرتلاطم دوران زوال بنی امیه و انزوای سیاسی امام باقر (ع)، تصریح کرد: امام باقر (ع) با درک خطر انزوای فرهنگ تشیع، اقدام به یک انقلاب فرهنگی وسیع کرد و با تشکیل حوزه علمیه و تربیت شاگردان برجسته، خط فکری تشیع را آشکار ساخت.
دنیائی در ادامه به سیره اخلاقی امام باقر (ع) اشاره کرد و گفت: ایشان پنج نکته اخلاقی را سفارش کردند: اگر مورد ستم واقع شدی، ستم مکن؛ اگر خیانت کردند، خیانت نکن؛ اگر تکذیب کردند، خشمگین مشو؛ اگر مدحت کردند، شاد مشو و اگر نکوهشت کردند، بیتابی مکن.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت صدیقه طاهره (س) در پایان تاکید کرد: این نکات اخلاقی نیازمند شکیبایی و استقامت بزرگ است و بر ماست که با بهرهگیری از سیره عملی و اخلاقی امامان در همه مراحل زندگی، راه را برای تشکیل حکومت عدل الهی هموار سازیم.










نظر شما