دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
توفیق به شهادت با اتصال به خداوند میسّر است

حوزه/ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: انسان باید وصل به خدا باشد تا شهید شود و این لطف خداوند است که ما با خدمت در فراجا می توانیم دل خود را به خدا نزدیک کنیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین شیرازی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا ظهر امروز با حضور در جمع کارکنان انتظامی بوشهر اظهار داشت: خداوند را سپاسگزارم که در آستانه عید سعید غدیر و در دهه ولایت و امامت، آن هم در روز مراسم تشییع و عروج شهادت گونه مرحوم مهدی آزادی شیری جمعی یگان ویژه استان بوشهر، در جمع شما عزیزان حضور دارم.

وی ادامه داد: درود می‌فرستم به تمامی شهدای فراجا و شهدای گرانقدر انتظامی بوشهر، همه شهدای جبهه مقاومت و تمام کسانی که از جان و زندگی خود گذشتند برای اینکه جمهوری اسلامی در جهان چون خورشید بدرخشد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با بیان اینکه ما باید بدانیم که در کجا زندگی می‌کنیم و نفس می‌کشیم و عمرمان را سپری می‌کنیم، بیان کرد: گاهی اوقات انسان در نعمت است اما توجهی ندارد یا کم توجهی می کند.

حجت الاسلام والمسلمین شیرازی ابراز کرد: ما در جمهوری اسلامی یک نعمت داریم که گاهی وقت ها به آن توجه جزئی داریم و بعد فراموش می‌کنیم که چه نعمتی در زندگی خود داشته ایم وقتی آن نعمت، زندگی با شهداست.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با اشاره به اینکه ما در سازمان فراجا در کنار شهدا زندگی می‌کنیم، گفت: انسان باید به خدا وصل باشد، تا شهید شود. این شرط شهادت اشت که جز اولیای الهی محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: همه شهدا در قیامت از طریق درب باب الجهاد وارد بهشت می‌شوند و خداوند می‌فرماید در روز قیامت اجر مجاهد را من می‌دهم و غیر از من هیچ کس نمی‌تواند اجر شهادت را محاسبه کند و بدهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی تصریح کرد: هر چه به خدا نزدیکتر باشید، پیروزی برای شما نزدیکتر است و قدرت شما بیشتر است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha