چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶
مشارکت مردمی زمینه‌ساز اجرای برنامه‌های بزرگ و ماندگار در حوزه اوقات فراغت است

حوزه/ حجت الاسلام علیدادی سلیمانی بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی و مردمی در اجرای برنامه‌های فرهنگی تأکید کرد و اظهار داشت: مشارکت مردمی می‌تواند زمینه‌ساز اجرای برنامه‌های بزرگ و ماندگار در حوزه اوقات فراغت باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمان، نشست تخصصی بانوان فعال در حوزه اوقات فراغت امروز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان کرمان برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی با اشاره به سیره علما و بزرگان دینی، تأکید کرد: در گذشته، حتی در ایام تعطیل، برنامه‌های منظم آموزشی و علمی از سوی علما دنبال می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: تعطیلات نباید به معنای توقف فعالیت‌ها باشد، بلکه با برنامه‌ریزی دقیق می‌توان از این فرصت‌ها برای پیشبرد اهداف تربیتی و فرهنگی استفاده کرد.

امام جمعه کرمان با اشاره به نمونه‌های موفق مشارکت‌های مردمی در عرصه‌های مختلف، بیان داشت: یک ایده ساده می‌تواند با همت و اراده مردم به یک حرکت گسترده تبدیل شود؛ نمونه بارز آن، افطاری‌های ساده اما پرشور ماه مبارک رمضان است که با مشارکت عمومی به یک برنامه اثرگذار تبدیل می‌شود.

وی همچنین بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی و مردمی در اجرای برنامه‌های فرهنگی تأکید کرد و افزود: مشارکت مردمی می‌تواند زمینه‌ساز اجرای برنامه‌های بزرگ و ماندگار در حوزه اوقات فراغت باشد.

شایان ذکر است که در ابتدای این جلسه، جمعی از بانوان فعال در حوزه اوقات فراغت به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود پرداختند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha