جمعه ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
حضور پرشور مردم ولایت مدار مشهد در تظاهرات جمعه‌های خشم+ عکس

حوزه/ تظاهرات خشم و نصر امروز ۳۰خرداد نسبت به جمعه‌های دیگر متفاوت بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، امروز نماز پرصلابت جمعه در حرم مطهررضوی با جمعه های دیگر تفاوت داشت، جمعیت کثیری در صحن ها و رواق ها، زائران و مجاوران، کودک و نوجوان، مادران همراه باکودکان شیرخوار و پرچم ایران در نماز جمعه علی رغم هوای گرم تابستانی حضور داشتند.

حضور پرشور مردم ولایت مدار مشهد در تظاهرات جمعه های خشم+ عکس

مردان و زنان و حتی زائران غیر ایرانی امروز با پرچم های ایران، تصاویر مقام معظم رهبری، شهید سردار قاسم سلیمانی و دیگر شهدای ایران اسلامی در حرم مطهر امام رضا(ع) حضور یافتند.

در روزهای اخیر رژیم غاصب صهیونیستی علاوه براشتباه بزرگ تاریخی و جبران ناپذیری که مرتکب شده و آن حمله به ایران اسلامی است، رئیس جمهور آمریکا نیز به حضرت آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری جسارت کرده است.

حضور پرشور مردم ولایت مدار مشهد در تظاهرات جمعه های خشم+ عکس

مردم ایران اسلامی، مراجع دینی، شخصیت های علمی مسلمان جهان، همه کسانی که در این سال ها رهبری و زعامت امام خامنه‌ای را در روزهای سخت و حمایت ایشان از کشورهای اسلامی را مشاهده کرده‌اند، تهدیدات ترامپ را محکوم کردند و حمایت خودرا از مرجع سیاسی بسیاری از مسلمانان جهان و رهبرایران اسلامی اعلام کردند.

تظاهرات خشم و نصر امروز ۳۰ خرداد نسبت به جمعه‌های دیگر متفاوت بود، این تظاهرات پرشور از باب الجواد آغاز شد و مردم با فریادحیدر حیدر، جانم فدای رهبر خشم و انزجار خود را از جنایت های رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایت کار اعلام کردند.

حضور پرشور مردم ولایت مدار مشهد در تظاهرات جمعه های خشم+ عکس

در اجتماع چند هزارنفری مردم ولایت‌مدار مشهد همراه با زائران امام رضا فریاد می زدند، ما جامه سرخ بلا بپوشیم تا انتقام سخت در خروشیم، ارتشی وسپاهی انتقام انتقام، مرگ به کودک کش مردم فریب نصرالله من الله و فتح القریب و مرگ برآمریکا، مرگ بر اسرائیل از جمله شعارهای کوبنده مردم مشهد بود.

در کنار همه این فریادها، مشت های مردم با فریادی دیگر و کوبنده تر از قبل در آسمان مشهد پیچیده می‌شد، اقشار مختلف، از رنگ ها و چهره های گوناگون، جانم فدای رهبر را فریاد می زدند با ولی فقیه زمان شان بار دیگر عهد وپیمان دوباره می‌بستند و اعلام می کردند که تا پایان جان خود در کنار رهبر ولایت مدار سرزمین ایران اسلامی هستند.

در پایان راهپیمایی در میدان شهدا قطعنامه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قرائت شد.

در بخشی از این قطعنامه به رسالت حوزویان و رسانه در عرصه جهاد تبیین تاکید کرده است، از نخبگان و مبلغان ایران و جهان اسلام و همه دستگاه‌های تبلیغی و رسانه ای انتظار داریم که به عملیات مقدس جهاد تبیین بیش از گذشته اهتمام ورزند و در برابر پروژه گسترده عملیات روانی دشمن، به شکل هوشمند و هدفمند عمل کنند و وظیفه پیشتازی در جنگ نرم و تبیینی را همگام با جنگ سخت نیروهای مسلح انجام دهند.

این تظاهرات با دعای استغاثه برای امام زمان (عج) در میدان شهدا پایان یافت.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha