به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجتالاسلام والمسلمین عبدالامیر خطاط ظهر امروز در جمع کارکنان مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان ،اظهار کرد: قرآن آیه چهلوچهارم سوره انفال را در جریان جنگ بدر، بیان میکند که (وَإِذْ یُرِیکُمُوهُمْ إِذِ الْتَقَیْتُمْ فِی أَعْیُنِکُمْ قَلِیلًا وَیُقَلِّلُکُمْ فِی أَعْیُنِهِمْ لِیَقْضِیَ اللَّهُ أَمْرًا کَانَ مَفْعُولًا ۗ وَإِلَی اللَّهِ تُرْجَعُ الْأُمُورُ) یعنی هنگامی را که در جنگ بدر باهم برخورد کردید، دشمن را در چشم شما اندک نشان داد، و شما را نیز در چشم آنان زیاد نشان داد تا خدا پیروزی شما و شکست آنان را که انجام شدنی بود، تحقّق دهد؛ و همه کارها به سوی خدا بازگردانده می شود.
وی ادامه داد: اگر اکنون دشمنان واقعیت را میدانستند و ما نیز میدانستیم، جنگ بر پا نمیشد و اراده الهی محقق نمیشد؛ خداوند در نگاه ما و دشمنان، تصرف کرد تا اراده الهی محقق شود.
جانشین مدیر مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان با بیان آیه ۲۱۶ سوره بقره، گفت: وَعَسَیٰ أَنْ تُحِبُّوا شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَکُمْ ۗ وَاللَّهُ یَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ؛ چه بسا ما از واقعیت چیزی باخبر نباشیم اما صلاح و خیر ما در آن اتفاق باشد.
وی با اشاره به جنگ تحمیلی دفاع مقدس، یادآور شد: زمان دفاع مقدس، کشور ایران بسیار خوب پیش رفت و در همان بحبوحه از امام خمینی(ره) خواسته شد مبارزه با اسرائیل و نابودی آن صورت گیرد و امام(ره) با بیان اینکه راه قدس از کربوبلا میگذرد، خواستار نابودی صدام و سپس اسراییل شدند.
وی افزود: امروزه نابودی آمریکا از طریق نابودی اسرائیل محقق خواهد شد، اما دشمن بداند حساب آنان را نیز داریم و به حساب آنان خواهیم رسید.
حجتالاسلام والمسلمین خطاط با درخواست از مردم که با دعا و توسل، همراه و همدل کشور باشند، گفت: کار کوچکی که از مردم بر میآید، دعا و توسل و زیر خیمه رهبری بودن است، با توجه به تمام هزینههایی که در جنگ داده شد اما پیروزیهای بزرگی نصیب کشور ایران شد و باید شکرگذار خدا بود.











نظر شما