جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳
صهیونیسم زیر پای رزمندگان ایران له شد

حوزه / حجت الاسلام مرادپور گفت: رژیم صهیونیستی زیر پای رزمندگان ما له شد و در تاریخ نحس خود خود چنین ضربه‌ای نخورده بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام سعید مرادپور در خطبه‌های دوم نماز جمعه این هفته ابهر ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوا و پرهیزکاری و محکومیت جنایات ددمنشانه رژیم صهیونیستی اظهار داشت: دو سرباز وطن ابهری در این جنایات به شهادت رسیدند که مایه افتخار شهرستان ما هستند.

وی با بیان اینکه در این چند روزی که از جنایات گذشته حوادث مختلفی به وقوع پیوسته و یک درگیری همه‌جانبه با ابرقدرت‌های جهانی بود، افزود: ما مورد تجاوز و جنگ تحمیلی قرار گرفتیم که همانند دفاع مقدس هشت ساله بود.

امام جمعه ابهر با تأکید بر اینکه ما در حال مذاکره بودیم و جنگ را شروع نکردیم، تصریح کرد: دشمنان وسط مذاکره ما را مورد حمله قرار دادند، در جنگ ایران و عراق هم همین‌طور بود و دشمن به ما حمله کرد.

وی به اهداف حمله دشمن اشاره کرده و یادآور شد: دشمن اعلام کرد ما حمله کردیم که به تمام آرزوهای خود برسیم و به خیال خود به مردم ایران گفتند ما شروع کردیم و شما هم کار را تمام کنید.

حجت الاسلام مرادپور با تأکید بر اینکه دشمنان به اهداف خود نرسیدند، متذکر شد: حاکمیت و انرژی هسته‌ای ایران پابرجا ماند و مردم منسجم‌تر و متحدتر در میدان بودند.

وی به بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد و یادآور شد: جنگ و صلح تحمیلی را قبول نداریم ولی برخی افراد در میدان ترامپ بازی می‌کنند و اعلام می‌کنند که صلح کردیم، ولی حتی در حالت آتش‌بس هم نیستیم چون تعهداتی نبوده فقط طرف مقابل اعلام کرده ما خسته هستیم تمام کنیم و ما هم رها کردیم هنوز ما در حین جنگ هستیم و نیروی مسلح دست روی ماشه است.

امام جمعه ابهر با اشاره به اینکه دیپلماسی ایران را نباید زیرسوال برد، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند: رژیم صهیونیستی زیر پای رزمندگان ما له شد و در تاریخ نحس خود خود چنین ضربه‌ای ندیده بود و رزمندگان شجاع ما این رژیم را مورد هجمه قرار دادند و تأسیسات حساس آن مورد ضربه ایران قرار گرفت و میلیاردها پول و تحقیقات آن‌ها نابود شد.

وی با توضیح اینکه اهداف هدفمند آن‌ها مورد اصابت قرار گرفت، تأکید کرد: سال‌ها طول می‌کشد تا دوباره این تأسیسات بازسازی شود و رژیم صهیونیستی در این جنگ کمرش شکست.

حجت الاسلام مرادپور خاطرنشان کرد: ما با ساخت داخل خود که به دست توانمند دانشمندان خودمان بوده وارد این جنگ شدیم و هیچ‌ موشکی توسط هیچ کشوری خریداری نشده بود، ولی دشمن تمام فن‌آوری دنیا را به کار گرفت ولی از پس موشک‌های جوانان ما برنیامد.

وی با بیان اینکه سامانه‌های پدافندی ما یک شکست را برای غرب به ارمغان آورد، اظهار کرد: پیروزی همین است و ایران خود را به دنیا ثابت کرد و در جهان عرب و غرب مورد قدردانی قرار گرفت، آمریکا در مواجهه با ایران سیلی سخت خورد و این سیلی چنان سخت و دردناک بود که تمام حرف ترامپ را تغییر داد و طوری‌که بعد از این سیلی در تحلیل‌های خود هذیان می‌گوید و ترامپ یک دروغگو است.

امام جمعه ابهر خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب سه موضوع را تبریک گفتند، تبریک پیروزی بر رژیم صهیونیستی دوم پیروزی آمریکا و سوم اتحاد ۹۰ میلیونی ایران، در حالی‌که تبریک چهارم را باید به خود حضرت آقا گفت و همه این پیروزی‌ها به خاطر نقش بی‌بدیل این رهبری فرزانه است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha