جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۰
رهبری معظم، مردم و نیروهای مسلح، سه ضلع پیروزی ایران است

حوزه/ حجت‌الاسلام علی‌اکبری با تشریح عوامل موفقیت ایران در جنگ اخیر گفت: پیروزی ما مرهون مثلث طلایی رهبری حکیمانه، حضور حماسی مردم و توانمندی بی‌نظیر نیروهای مسلح بود که در سایه ایمان راسخ به ارزش‌های اسلامی محقق شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام محمدرضا علی‌اکبری در خطبه‌های امروز نماز جمعه ماهنشان، اظهار داشت: در تحلیل وقایع اخیر، پیروزی یا شکست در جنگ‌ها با میزان دستیابی به اهداف تعیین می‌شود.

وی با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه، رژیم صهیونیستی و آمریکا اهدافی چون سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران، ایجاد آشوب داخلی و حتی تجزیه ایران را دنبال می‌کردند، افزود: تلاش برای از بین بردن توانمندی‌های هسته‌ای ایران نیز در دستور کار آن‌ها بود.

وی ابراز کرد: با این حال، هیچ‌کدام از این اهداف محقق نشد در مقابل، انسجام و اتحاد مردم ایران افزایش یافت و مردم ایران در حمایت از نظام، رهبری و دولت به خیابان‌ها آمدند.

حجت‌الاسلام علی‌اکبری خاطرنشان کرد: پیروزی ایران اسلامی با اتکا به سه گانه رهبری، مردم و نیروهای مسلح و در سایه ایمان عمیق حاصل شد.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در طول تاریخ موجودیت خود، در هیچ جنگی متحمل چنین خسارات و تلفاتی نشده بود که این خود نشان‌دهنده شکنندگی این رژیم است، مطرح کرد: با توجه به سابقه این رژیم، نمی‌توان به پایداری آتش‌بس‌ها بدون سازوکار نظارتی و ضمانت اجرایی امید چندانی داشت.

امام جمعه ماهنشان با بیان اینکه در تقویم مناسبت‌ها، با تسلیت ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، بر شناخت ابعاد شخصیت حضرت عباس (ع) و پیروی از سیره ایشان تأکید شده است، بیان کرد: همچنین از هیأت‌های مذهبی خواسته شده تا ضمن رعایت شئونات عزاداری، از سخنان سخیف و بدعت‌های ناصحیح پرهیز کنند.

وی ابراز کرد: اقامه نماز اول وقت، آشکارا و با جماعت، به‌عنوان یکی از اهداف امام حسین (ع)، مورد تأکید قرار گرفته و از جوانان و نوجوانان خواسته شده است تا با تأسی به ایشان، این فریضه الهی را به جماعت و اول وقت به جا آورند.

حجت‌الاسلام علی‌اکبری خاطرنشان کرد: شهادت امام سجاد (ع) و ورود اسرا به کوفه نیز گرامی داشته شده و بر رسالت تبیین و روشنگری آنان تأکید شده است.

وی با بیان اینکه به مناسبت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، بر لزوم بازبینی و اصلاح قوانین شهرداری‌ها با توجه به نیازهای جدید شهروندان و ضرورت هماهنگی دستگاه‌های اجرائی با شهرداری‌ها برای کاهش هزینه‌ها تأکید شده است، اظهار کرد: همکاری مردم با شهرداری‌ها به‌عنوان نهادهای مردمی، امری ضروری قلمداد شده است.

امام جمعه ماهنشان، سالروز صدور دستور مسدود کردن دارایی‌های ایران توسط آمریکا در سال ۱۳۵۹ نیز یادآور شد و گفت: دشمنی آمریکا با نظام جمهوری اسلامی، دشمنی هویتی است و همواره با روش‌های مختلف در صدد ضربه زدن به نظام و مردم بوده است.

حجت‌الاسلام علی‌اکبری با اشاره به سالروز کشف توطئه آمریکایی در پایگاه هوایی شهید نوژه و کودتای نافرجام نقاب در سال ۱۳۵۷، اظهار کرد: اهمیت درس گرفتن از گذشته، فراموش نکردن جنایت‌های آمریکا و هوشیاری دائمی در برابر دشمن بسیار مهم است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha