جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۹
اجرای طرح نوآورانه «اوقات فراغت امین» در مدارس و مساجد خراسان

حوزه/ رئیس اداره امین معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان، از آغاز طرح «اوقات فراغت امین» با حضور بیش از ۸۶۰ مربی در مدارس و مساجد سه استان خراسان خبر داد و این طرح را گامی مؤثر در تعمیق تربیت دینی نوجوانان عنوان کرد

حجت‌الاسلام جواد صالحی، رئیس اداره امین معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، با بیان اینکه طرح فرهنگی و تربیتی «اوقات فراغت امین» به شیوه‌ای نوآورانه و با مشارکت نهادهای فرهنگی در آستانه تابستان ۱۴۰۴ در سرتاسر مدارس و مساجد استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی آغاز شده است، تصریح کرد: این اقدام نقطه عطفی در تربیت دینی نسل نوجوان بر پایه معارف قرآن و اهل‌بیت(علیهم‌السلام) خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه این طرح به صورت دو محور مکمل در حال اجراست، اظهار داشت: محور نخست، طرح «مدارس امین» است که در مساجد سراسر استان برگزار می‌شود و محور دوم نیز ویژه‌برنامه اختصاصی برای فرزندان طلاب در مدارس علمیه مشهد است.

رئیس اداره امین معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان افزود: در بخش مدارس امین، بیش از ۸۶۰ نفر مربی برادر و خواهر از میان طلاب و اساتید فرهیخته حوزه، مسئولیت اجرای دوره‌ آموزشی دوماهه را در مساجد استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی عهده‌دار هستند.

وی اضافه کرد: این دوره‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های معنوی مساجد، بر تقویت پیوند نوجوانان با معارف قرآن و اهل‌بیت(علیهم‌السلام) تمرکز دارد.

رئیس اداره امین معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان تصریح کرد: محتوای این دوره‌ها مشتمل بر آموزش قرآن کریم، مباحث اعتقادی، اخلاق اسلامی و آداب عبادی است که به صورت متناسب با سن و نیازهای نوجوانان طراحی و اجرا می‌شود. وی با بیان اینکه برآورد می‌شود بالغ بر ۱۷۲ هزار دانش‌آموز دختر و پسر از این دوره‌ها بهره‌مند شوند، اظهار داشت: هدف اصلی ما، تعمیق ارتباط نسل نوجوان با ارزش‌های اصیل دینی و تربیت نسلی مؤمن، آگاه و مسئول نسبت به آینده جامعه اسلامی است.

حجت‌الاسلام صالحی با اشاره به محور دوم این طرح ویژه، خاطرنشان کرد: برنامه ویژه «اوقات فراغت فرزندان طلاب» در مدارس علمیه مشهد برگزار می‌شود و این برنامه با توجه به ویژگی‌های خاص خانواده‌های طلاب، به رشد علمی، فرهنگی، اجتماعی و مهارتی فرزندان طلاب اختصاص یافته است.

وی افزود: از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده در این دوره‌ها، آموزش‌های هدفمند علمی، کلاس‌های مهارتی، کارگاه‌های هنری، فعالیت‌های ورزشی و اردوهای علمی و فرهنگی است که ضمن تقویت بنیه علمی و اعتقادی شرکت‌کنندگان، فرصت تعامل، نشاط و رشد مهارت‌های زندگی را نیز فراهم می‌کند.

رئیس اداره امین معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان در پایان تصریح کرد: تربیت مسجد محور و توجه به نسل نوجوان مطابق با رهنمودهای مقام معظم رهبری و سفارش‌های مراجع معظم تقلید، ضامن حرکت حوزه‌های علمیه و جامعه اسلامی به سوی رشد و بالندگی است، لذا اجرای جامع طرح «اوقات فراغت امین» را باید گامی مهم در تربیت نسل مؤمن، مسئول‌پذیر و اثرگذار آینده کشور دانست.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha