به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،نشست بصیرتی امروز با سخنرانی خانم نجیبه کرمی، مدیر و مدرس موسسه آموزش عالی حوزوی ریحانه الرسول(س)ساوه، در مسجد محمد رسول الله(ص) برگزار و به موضوع جنگ نرم و اهمیت فرهنگ در سعادت جامعه پرداخته شد.
در این نشست، خانم کرمی با اشاره به جنگ نرم آن را به عنوان جنگی مبتنی بر ابزارهای فرهنگی معرفی کرد و اظهار داشت: جنگ نرم یعنی جنگ به وسیله ابزارهای فرهنگی، نفوذ، دروغ و شایعهپراکنی با استفاده از ابزارهای پیشرفته امروزی.
وی افزود: جنگ نرم مبتنی بر قدرت نرم است و قدرت به معنای توانایی و وادار کردن دیگران به اجرای درخواستهاست.
کرمی ارکان جنگ نرم را شامل سه بخش «محتوا، ابزار و روش» دانست و بیان کرد: پیام در این جنگ از طریق رسانهها، رایانه و تکنیکهایی همچون تکرار، بزرگنمایی، سانسور و شایعهپراکنی منتقل میشود.
مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی ریحانه الرسول(س) همچنین به اهمیت فرهنگ به عنوان مسئلهای حیاتی در جامعه اشاره کرد و تصریح کرد: فرهنگ عنصری مهم در سعادت یا شقاوت افراد است و مدیریت آن ضروریست.
وی فرهنگ را شامل نگرشها، علایق، گرایشها، رفتارها، آداب شخصی و آیین و رسوم اجتماعی توصیف کرد که باید به گونهای هدایت شوند تا به تعالی و پیشرفت جامعه کمک کنند.
این نشست با حضور علاقهمندان به مسائل فرهنگی و اجتماعی و با هدف افزایش آگاهی و بصیرت نسبت به تهدیدات جنگ نرم و نقش فرهنگ برگزار شد.










نظر شما