یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۸
مباحث استان قم کلان و ملی است

حوزه/ استاندار قم بر ضرورت توجه ویژه به استان قم تاکید کرد و گفت: مباحث استان قم کلان و ملی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، اکبر بهنام جو روز شنبه در آئین افتتاحیه ساختمان توان‌بخشی حامیان که با حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور سید جواد حسینی، حجت‌الاسلام والمسلمین قریب دادستان قم و جمعی از خیرین و مدیران کشوری و استانی برگزار شد، با اشاره به جایگاه قم، اظهار داشت: استان قم فرا استان است و مباحث این استان کلان و جهانی است.

وی به بازدید خود از سه واحد تولیدی اشاره کرد و گفت: امروز در این بازدیدها شاهد این بودیم که تولیدکنندگان و کارآفرینان با قدرت در حال کار و تلاش هستند.

استاندار قم افزود: در زمینه تولید و حمایت از واحد های تولیدی وضعیت استان خوب است.

وی به خدمات خیرین در عرصه های مختلف اشاره کرد و گفت: خیرین استان در همه کارها محور هستند و اتاق بازرگانی استان نیز در این زمینه ها همواره در میدان عمل حاضر بوده است.

بهنام جو برنامه ریزی صورت گرفته برای ساخت دهکده سالمندان را مورد توجه قرار داد و افزود: پیش بینی می شود که خیرین نزدیک به 3 هزار میلیارد تومان در این بخش سرمایه گذاری کنند که رقم قابل توجهی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha