حجت الاسلام والمسلمین سید علی غروی، کارشناس دینی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران با بیان اینکه شرایط جدید کشور بسیار پیچیده و حساس است، اظهار داشت: نبرد تمدنی جبهه جمهوری اسلامی با دشمنان بشریت و آزادی با شروع تجاوز رژیم صهیونسیتی به ایران وارد مرحله جدیدی شد.
کارشناس دینی گفت: دشمن پس از تحمل شکست در برنامه ریزی ها و طراحی های مختلف از فتنه های ۱۳۸۸ و ۱۴۰۱ تا جنگ هشت ساله، این بار به صورت مستقیم وارد نبرد با ملت ایران شد زیرا دریافت که ایجاد آشوب در داخل کشور، وضع تحریم های اقتصادی شدید و ترور دانشمندان و نخبگان این ملت، برای او اثربخش نیست و لذا باید مستقیم وارد جنگ شود.
انقلاب اسلامی پرچمدار حرکت تمدنی برای زمینه سازی ظهور است
وی باتأکید بر اینکه انقلاب اسلامی پرچمدار حرکت تمدنی در جهان برای زمینه سازی ظهور و نابودی نهایی دشمنان بشریت است، یادآور شد: روحانیون در چنین شرایطی، مهم ترین نقش را ایفا می کنند و لذا باید با به روزرسانی مهارت ها و کسب دانش های نو و فراگیری زبان گفت گو با مخاطبان به ویژه نسل جوان، به رسالت تاریخی خود عمل کنند.
حجت الاسلام والمسلمین غروی با اشاره به نقش مهم مبلغان دینی در خنثی سازی نقشه دشمن در جنگ روایات ها، گفت: موفقیت در نبرد تمدنی نیازمند حضور جهادی روحانیت در این جنگ است، راهبری فکری مردم و تقویت اراده ها در این جنگ، بسیار مهم و راهبردی است.
وی با بیان اینکه تاب آوری ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه دشمنان را حیرت زده کرد به طوری که آمریکا نسبت به شکست ادامه نقشه خود در مورد ایران، یعنی کشاندن جنگ به خیابان ها و ایجاد ها امنی در مرزها ناامید شد، ابراز کرد: روحانیون با قدرت بالای هماهنگ سازی منابع انسانی و مصمم سازی اراده ملی وظیفه سنگینی در جنگ روایات ها و نبرد ادراکی دارند.
حجت الاسلام والمسلمین غروی با اشاره به افزایش آسیب های اجتماعی طی دو دهه گذشته در کشور که معضلات فرهنگی در پی داشته است، گفت: مبلغان باید با استفاده از ظرفیت مجالس مذهبی محرم و صفر و اربعین حسینی و استفاده از ظرفیت انسجام ملی پیش آمده در دوره جنگ و پساجنگ، برای کاهش این آسیب ها و معضلات قدم بردارند.
وی خاطرنشان کرد: دشمن به دنبال بهره برداری از گسل های فرهنگی و اجتماعی است تا از این طریق نسل جوان را نسبت به آینده انقلاب و کشور بدبین کند، همه باید هوشیار باشیم و روحانیون میدان دار حفظ و تقویت این هوشیاری و امید به آینده هستند.
انتهای پیام. /










نظر شما